Κυριακή, 28 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: GoPro Fusion. Αυτή είναι η νέα σφαιρική κάμερα που συνδυάζει έξι GoPros σε μια!
[Digital Life]: GoPro Fusion. Αυτή είναι η νέα σφαιρική κάμερα που συνδυάζει έξι GoPros σε μια!

[Digital Life]: GoPro Fusion. Αυτή είναι η νέα σφαιρική κάμερα που συνδυάζει έξι GoPros σε μια!

Η GoPro παρουσίασε μια νέα σφαιρική κάμερα, στον απόηχο του λανσαρίσματος δυο αντίστοιχων προτάσεων 360 μοιρών εκ μέρους του Facebook. Ο λόγος, για την GoPro Fusion, που σε αντίθεση με τις υπόλοιπες προτάσεις της εταιρείας, έρχεται με σφαιρικό σχήμα, ικανή να προβεί στη λήψη video -εικονικής πραγματικότητας και μη- ανάλυσης 5.2K.

Ο Nicholas Woodman, ιδρυτής και CEO της GoPro, περιγράφει τη Fusion ως έξι GoPro κάμερες ενωμένες σε μια και συμπληρώνει ότι αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, στην πολύπλευρη σφαιρική λήψη. Η εταιρεία για πρώτη φορά υπονοούσε ότι εργάζεται πάνω σε μια κάμερα 360 μοιρών σε ένα promo video σε συνεργασία με το MotoGP. Σε αυτό βλέπουμε μια συσκευή με back-to-back φακούς να βρίσκεται τοποθετημένη στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας του αναβάτη.

Εξάλλου και παλαιότερα ο Woodman είχε δηλώσει ότι οραματίζεται ένα μέλλον στο οποίο θα μπορείτε να καταγράφετε τις δραστηριότητές σας κάθε είδους με μια κάμερα πολλών φακών και να δημιουργήσετε ένα 2D video το οποίο θα μπορείτε έπειτα να το μοιραστείτε μέσω του smartphone με ειδική εφαρμογή. Από τη στιγμή όμως που η GoPro Fusion δεν είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει ακόμα, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν όντως μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!