Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Γνωρίστε το Mantis G, το νέο 4Κ τετρακόπτερο με σταθεροποιητή Gimbal της YUNEEC
[Digital Life]: Γνωρίστε το Mantis G, το νέο 4Κ τετρακόπτερο με σταθεροποιητή Gimbal της YUNEEC

[Digital Life]: Γνωρίστε το Mantis G, το νέο 4Κ τετρακόπτερο με σταθεροποιητή Gimbal της YUNEEC

Για αυτούς που θέλουν να εμπλουτίσουν τα προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα με μοναδικές αεροφωτογραφίες σε ανάλυση 4Κ ή απλά θέλουν να αποτυπώσουν στιγμές, συναισθήματα και αναμνήσεις από μια άλλη οπτική γωνία, το Mantis G , το νέο camera drone της Yuneec είναι εδώ. Με το νέο αναδιπλούμενο και εύχρηστο 4k τετρακόπτερό της, η Yuneec επιτρέπει στους χρήστες να αφήσουν ελεύθερη τη δημιουργικότητά τους.

Το πιο πρόσφατο μοντέλο της σειράς Mantis διαθέτει κάμερα με σταθεροποιητή gimbal που διασφαλίζει ομαλή και σταθερή εγγραφή video. Η κάμερα εγγράφει video σε ανάλυση έως και 4K και κάνει λήψη φωτογραφιών με ανάλυση 13 megapixel. Όταν είναι διπλωμένο, το Mantis G γίνεται απόλυτα βολικό. Σε συνδυασμό με το μικρό βάρος του, είναι ιδανική συντροφιά -τόσο στο σπίτι όσο και στα ταξίδια.

Το ελαφρύ drone ελέγχεται πολύ απλά και διαισθητικά μέσω του smartphone σας σε συνδυασμό με ένα χειριστήριο που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία. Εάν θέλετε, το drone μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σε φωνητικές εντολές. Τόσο η κεραία βελτιωμένου σχεδιασμού και οι άφθονες συχνότητες (2.4 and 5 GHz), όσο και το νέο χαρακτηριστικό Smart Streaming, εξασφαλίζουν σταθερή επικοινωνία και μετάδοση σήματος μεταξύ του drone και του χειριστηρίου.

Το Mantis G είναι εφοδιασμένο με πολυάριθμα πρακτικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες που παρέχουν στον χρήστη δημιουργική ελευθερία και κίνητρο ανακάλυψης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!