Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 8 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Επίσκεψη στο Huawei exclusive service center στην Αθήνα (photos & video)
[Digital Life]: Επίσκεψη στο Huawei exclusive service center στην Αθήνα (photos & video)

[Digital Life]: Επίσκεψη στο Huawei exclusive service center στην Αθήνα (photos & video)

Χθες Δευτέρα 25/09, βρεθήκαμε καλεσμένοι στο Huawei exclusive service center, το μοναδικό αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα επί της οδού Μιχαλακοπούλου 178. Γνωρίσαμε τους εξειδικευμένους τεχνικούς του καταστήματος, είδαμε από κοντά τον εξοπλισμό και τις διαδικασίες επισκευής και μιλήσαμε με τους υπευθύνους, όσον αφορά την επισκευή κινητών της Huawei.

Το επισκευαστικό κέντρο της Huawei έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τη γνωστή Procordia, η οποία έχει μεγάλη εμπειρία πάνω στην επισκευή διάφορων smartphone brands, εδώ και χρόνια, στην Ελλάδα. Λειτουργεί τις καθημερινές από τις 09.00 έως τις 17.00 και μπορεί να παρέχει υποστήριξη και τηλεφωνικά μέσω της γραμμής 211 1988000. Αυτή τη στιγμή απασχολεί τρεις καταρτισμένους τεχνικούς, με τους οποίους συνομιλήσαμε και μας έκαναν επίδειξη του εξοπλισμού επισκευής αλλά και του διαγνωστικού εργαλείου που χρησιμοποιούν πριν και μετά την επισκευή της συσκευής, ώστε να εξασφαλιστεί η άρτια λειτουργία της, εν τέλει. Να σημειώσουμε πως πολλές επισκευές μπορούν να γίνουν και αυθημερόν, ακόμη και μέσα σε λίγες ώρες, εφ’όσον το ανταλλακτικό βρίσκεται σε απόθεμα.

Το κέντρο, προφανώς, εξειδικεύεται στις συσκευές Huawei και μπορεί να επισκευάσει οποιαδήποτε συσκευή βρίσκεται εντός ή εκτός εγγύησης, αρκεί να έχει πωληθεί στην Ε.Ε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!