Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
20 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Επίσημο το Android 8.0 Oreo, δείτε τις λεπτομέρειες για τη νέα έκδοση του Google OS
[Digital Life]: Επίσημο το Android 8.0 Oreo, δείτε τις λεπτομέρειες για τη νέα έκδοση του Google OS

[Digital Life]: Επίσημο το Android 8.0 Oreo, δείτε τις λεπτομέρειες για τη νέα έκδοση του Google OS

Μετά από αναμονή μηνών, όπως και κάθε χρόνο άλλωστε, η Google παρουσίασε επίσημα σήμερα το Android 8.0 ή Android Oreo, συνεχίζοντας την παράδοση με τις ονομασίες γλυκών για το λειτουργικό της. Η παρουσίαση συνέπεσε (καθόλου τυχαία) με την ολική έκλειψη Ηλίου που ήταν ορατή σήμερα στις Η.Π.Α., κάτι που θα αργήσουμε να ξαναδούμε, αν ποτέ το ξαναδούμε. Η επόμενη ολική έκλειψη ορατή από τις Η.Π.Α., είναι το 2024, επί τη ευκαιρία…

Πάμε, όμως, στα του λειτουργικού καθαυτού. Το Android Oreo υπόσχεται να είναι ταχύτερο από το Android 7.0 Nougat. Υποστηρίζει PIP (picture-in-picture) mode, διαθέτει νέα είδη ειδοποιήσεων για τις εφαρμογές και δυνατότητα γρήγορης αλληλεπίδρασης με αυτές. Επίσης, φέρνει 60 νέα emojis για χρήση στα μηνύματά σας, αν και είναι δευτερεύουσας σημασίας. Η Google ενίσχυσε το λειτουργικό της στον τομέα της ασφάλειας και το Oreop θα έχει το Google Play Protect.

Δε θα μπορούσε να απουσιάζει η προσπάθεια βελτίωσης της αυτονομίας και έτσι το Android Oreo θα καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από εφαρμογές και διεργασίες που τρέχουν στο παρασκήνιο, ώστε να μειώσει το battery drain.

Οι πρώτες συσκευές που θα λάβουν το Oreo θα είναι τα Google Pixel, Nexus 5X και Nexus 6P, όπως και τα Pixel C και Nexus Player.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!