Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Εκπληκτική ποικιλία προϊόντων από την Promate στην IFA 2019!
[Digital Life]: Εκπληκτική ποικιλία προϊόντων από την Promate στην IFA 2019!

[Digital Life]: Εκπληκτική ποικιλία προϊόντων από την Promate στην IFA 2019!

Στην IFA 2019 είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά δεκάδες προϊόντα από διαφορετικές εταιρείες. Υπήρχαν αρκετά high-tech products, ενδιαφέρουσες επιλογές και καινοτόμες τεχνολογίες και γενικότερα καταναλωτικά είδη που έχουν σαν στόχο να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Ωστόσο, από όσα booth κι εάν επισκεφθήκαμε στην δημοφιλή έκθεση του Βερολίνου, τίποτα δεν μπορούσε να συγκριθεί με την πραγματικά τεράστια ποικιλία που συναντήσαμε στο περίπτερο της Promate!

Το portfolio της Promate περιλαμβάνει περισσότερα από 1000 κωδικούς προϊόντων και όταν βρεθήκαμε στο περίπτερο της στην IFA, πραγματικά δεν ξέραμε που να κοιτάξουμε πρώτα! Δεν θα ήταν υπερβολή να την ονομάζαμε την βασίλισσα των “αξεσουάρ”, καθώς διέθετε powerbanks, φορτιστές, backpacks, ραδιοφωνάκια, φορητά Bluetooth ηχεία, ακουστικά, καλώδια, είδη για digital φωτογραφικές μηχανές και πολλά ακόμη είδη που αναζητούν οι tech enthusiasts και τα οποία σίγουρα θα τους βοηθήσουν στην καθημερινότητα τους!

Οι προτάσεις της Promate διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το πλήθος των επιλογών που προσφέρουν, αλλά και το ξεχωριστό μεράκι, με το οποίο έχουν σχεδιαστεί. Για αυτό και η γνωστή εταιρεία μπορεί να θεωρηθεί μια από τις κραταιές δυνάμεις στην συγκεκριμένη κατηγορία των αξεσουάρ και των mobile gadgets.

Αναμφίβολα, μία από τις εταιρείες που έκαναν ιδιαίτερη αισθητή την παρουσία της στην IFA 2019.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!