Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Η Canon ανακοινώνει τη mobile εφαρμογή Creative Park app
[Digital Life]: Η Canon ανακοινώνει τη mobile εφαρμογή Creative Park app

[Digital Life]: Η Canon ανακοινώνει τη mobile εφαρμογή Creative Park app

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας με το νέο CreativeParkapp, ένα one-stop ηλεκτρονικό κατάστημα γεμάτο με ατέλειωτες δυνατότητες σχεδίων για λήψη και εκτύπωση, με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Με εκατοντάδες ευχάριστα και πολύχρωμα πρότυπα σχεδίων που μπορεί να συναρμολογήσει κανείς, το δωρεάν app για iOS και Android επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν τη δική τους προσωπική πινελιά στα σχέδιά τους, απευθείας από το smartphone, με ευκολία. Το Creative Park app αποτελεί εξέλιξη της online web πλατφόρμας Creative Park , η οποία προσελκύει πάνω από 10 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, σε όλο τον κόσμο.

Με την εορταστική περίοδο να πλησιάζει, το Creative Park app είναι ιδανικό για οικογένειες που επιθυμούν να δοκιμάσουν τις δημιουργικές τους δεξιότητες, κατεβάζοντας ένα πρότυπο σχεδίου. Χρησιμοποιώντας έναν συμβατό εκτυπωτή Canon PIXMA, θα βρει κανείς πρότυπα που ταιριάζουν σε κάθε ηλικία, είτε πρόκειται για Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, εξατομικευμένες ευχετήριες κάρτες, ημερολόγια, κορνίζες εικόνων, ζώα ή τρισδιάστατες χειροτεχνίες, για να περιγράψουμε μόνο λίγα από αυτά. Το app περιλαμβάνει επίσης εκπαιδευτικό περιεχόμενο που υποστηρίζει και κεντρίζει το ενδιαφέρον παιδιών προσχολικής ή σχολικής ηλικίας.

Με εύκολες οδηγίες που μπορούν να ακολουθήσουν όλοι, το Creative Park app κάνει τη χειροτεχνία απλή και ευχάριστη για όλη την οικογένεια. Το app επιτρέπει επίσης στους χρήστες να εξατομικεύουν τις δημιουργίες τους με κείμενο και φωτογραφίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!