Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: O Andy Rubin, δημιουργός του Android, ετοιμάζει ένα high-end bezel-less modular smartphone!
[Digital Life]: O Andy Rubin, δημιουργός του Android, ετοιμάζει ένα high-end bezel-less modular smartphone!

[Digital Life]: O Andy Rubin, δημιουργός του Android, ετοιμάζει ένα high-end bezel-less modular smartphone!

Αν είστε fan του Android σίγουρα έχετε ακούσει το όνομα του Andy Rubin . Είναι ο συνιδρυτής της εταιρείας Android Inc. πριν αυτή πουληθεί στην Google το 2015, ένας άνθρωπος που έτρεξε το project και εργάστηκε στο κομμάτι αυτό της Google έως το 2013, οπότε και μεταφέρθηκε σε άλλα projects στην εταιρεία. Έφυγε από τη Google ένα χρόνο αργότερα, το 2014, ξεκινώντας ένα tech incubator, την εταιρεία Playground Global και τώρα διαβάζουμε ότι έχει νέα σχέδια πάνω στη δημιουργία ενός πολύ ενδιαφέροντος smartphone.

Σύμφωνα λοιπόν με ένα νέο report, ο Andy Rubin έχει δημιουργήσει μία νέα εταιρεία, την Essential Products, η οποία σύντομα θα λανσάρει “μία σουίτα με consumer hardware products που περιλαμβάνουν και προϊόντα mobile αλλά και smart home”. Αυτό ισχυρίζονται άτομα “που γνωρίζουν καλά την υπόθεση” με την Essential να έχει αυτή τη στιγμή μία ομάδα 40 ατόμων και το κατοχυρωμένο trademark της να αναφέρει “smartphones, tablets, accesories και computer operating software for mobile phones”, όσον αφορά την περιοχή ενδιαφέροντος της εταιρείας.

Λέγεται μάλιστα ότι το κορυφαίο προϊόν που ετοιμάζει είναι ένα high-end smartphone, με μεγάλη edge-to-edge οθόνη χωρίς bezels, αλλά και την ικανότητα να “αποκτά νέα χαρακτηριστικά hardware” κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται για ένα modular μοντέλο, με τα αρθρωτά σημεία να επιτυγχάνονται μέσω ενός μαγνητικού connector “που θα φορτίζει τη συσκευή αλλά και θα επεκτείνει τη λειτουργικότητά της”

Θα υποστηρίζει και third-party modules, ωστόσο γνωρίζουμε πως η Essential εργάζεται σε μία δική της πρόταση, μία σφαιρική κάμερα που θα μπορεί να προσαρμοστεί στη συσκευή τραβώντας υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες 360 μοιρών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!