Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [CultureNow]: Lo svitato, του Κάρλο Λιτσάνι, με τον Ντάριο Φο και τη Φράνκα Ράμε
[CultureNow]: Lo svitato, του Κάρλο Λιτσάνι, με τον Ντάριο Φο και τη Φράνκα Ράμε

[CultureNow]: Lo svitato, του Κάρλο Λιτσάνι, με τον Ντάριο Φο και τη Φράνκα Ράμε

Η ΝEW STAR από 20 Οκτωβρίου, θα προβάλλει στους κινηματογράφους ένα άγνωστο διαμάντι του διάσημου νεορεαλιστή σκηνοθέτη του ιταλικού κινηματογράφου ΚΑΡΛΟ ΛΙΤΣΑΝΙ, βασισμένο σε σενάριο του ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ και η σύζυγος του ΦΡΑΝΚΑ ΡΑΜΕ και είναι η πρώτη κινηματογραφική ταινία που εμφανίζονται απο κοινού. Η ταινία γυρίστηκε το 1955 και μέχρι σήμερα δεν έχει προβληθεί ποτέ στην Ελλάδα.
Η ΠΡΩΤΗ ΤΑΙΝΙΑ του σπουδαίου κωμικού ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ. Η εκκεντρική κωμωδία που κάνει καυστική κριτική της κοινωνίας, μιας κωμικής κατάστασης βγαλμένης από την Commedia dell’arte, με αρκετή υπερβολή και ασυνήθιστα γεγονότα. Ο ιταλικός νεορεαλισμός σε μια ροζ εκδοχή του ΚΑΡΛΟ ΛΙΤΣΑΝΙ. Μία ταινία ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ του είδους της ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ. Η αναζήτηση της αυτοεκτίμησης ενός μικρού υπαλλήλου, καταδικασμένος να αποδείξει, ότι και το πιο μέτριο άτομο είναι ένας μικρός καθημερινός ήρωας .
Μια νεορεαλιστική κωμωδία του ΚΑΡΛΟ ΛΙΤΣΑΝΙ που ο ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ την απογειώνει και μας καθηλώνει. Αυτός και η αγαπημένη του σύζυγος ΦΡΑΝΚΑ ΡΑΜΕ, εκπλήσσουν με τις ερμηνείες τους.
Την ταινία καθορίζει ένα γνήσιο πρόσωπο και ευγενικά παλαβό, το οποίο κάνει τα πράγματα με ένα μοναδικό τρόπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CULTURE NOW

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!