Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [CultureNow]: Η σειρά «Φάροι» επιστρέφει με δύο ακόμη φωτεινά παραδείγματα Ελλήνων
[CultureNow]: Η σειρά «Φάροι» επιστρέφει με δύο ακόμη φωτεινά παραδείγματα Ελλήνων

[CultureNow]: Η σειρά «Φάροι» επιστρέφει με δύο ακόμη φωτεινά παραδείγματα Ελλήνων

Μετά το πρώτο καθηλωτικό επεισόδιο, που παρουσίασε τις ιστορίες δύο δυναμικών γυναικών, η σειρά ντοκιμαντέρ «Φάροι» επιστρέφει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 23:00, στο Cosmote History , με δύο ακόμη ιδιαίτερους πρωταγωνιστές που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, παρά τις δυσκολίες.

Από την Κατερίνα Ηλιάκη


Ξεχωρίσαμε τη σειρά, από την πρώτη κιόλας στιγμή, κυρίως διότι παρουσιάζει ανθρώπους της «διπλανής πόρτας», που είναι ιδιαιτέρως επιτυχημένοι, αλλά δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό. Η ζωή και η δράση τους, παρόλα αυτά, μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για όλους εμάς. Και αυτό διότι οι ήρωες της καθημερινότητας άδραξαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και με σκληρή δουλειά κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν και να κάνουν αυτό που πραγματικά αγαπούν. Αν, λοιπόν, πιστεύεις ότι είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις τους στόχους σου και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις.

Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς;


Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Φάροι» θα σου δώσει έμπνευση με δύο ακόμη πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες, από ξεχωριστούς ανθρώπους που μας μεταδίδουν το πάθος τους. Η Ευαγγελία Κουτσοβούλου είναι η ιδιοκτήτρια της εταιρείας εξαγωγής ελληνικών βοτάνων Daphnis and Chloe.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CULTURE NOW

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!