Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [CultureNow]: Oh! Oui…: ο Joachim Latarjet και η Alexandra Fleischer live στο ΚΕΤ
[CultureNow]: Oh! Oui…: ο Joachim Latarjet και η Alexandra Fleischer live στο ΚΕΤ

[CultureNow]: Oh! Oui…: ο Joachim Latarjet και η Alexandra Fleischer live στο ΚΕΤ

Oh! Oui… είναι η συνάντηση του μουσικού πολλαπλών οργάνων Joachim Latarjet, Γάλλου συνθέτη ελληνικής καταγωγής, και της ηθοποιού και τραγουδίστριας Alexandra Fleischer, που θα βρεθούν στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016.

Με έδρα το Παρίσι, σκηνοθετούν μαζί παραστάσεις μουσικού θεάτρου.

Ο Joachim είναι εντελώς αυτοδίδακτος και επιχειρεί να παίξει κιθάρα, μπάσο , τρομπόνι και γιουκαλίλι σχεδόν ταυτόχρονα. Παιδί της δεκαετίας του ’70, αντλεί την έμπνευσή του από αυτή την εποχή μεγάλης ελευθερίας. Η μουσική του είναι για τον ίδιο κυρίως θέμα ενστίκτου ― αν έπρεπε όμως να την ορίσει θα μιλούσε πιθανόν για τη ροκ και την ψυχεδελική μουσική, για την επαναλαμβανόμενη μουσική, για τους Γάλλους συνθέτες των αρχών του 20ου αιώνα, για την τζαζ (λίγο) και για την ελληνική μουσική. Με αφετηρία κείμενα των Robert Walser, Paul Verlaine ή William Blake, ο Joachim και η Alexandra ανακατεύουν τα χαρτιά ανάμεσα στο θέατρο και τη μουσική, το τραγούδι και τα ορχηστρικά κομμάτια. Η καθεμία από τις συναυλίες τους είναι μια μοναδική και χαρούμενη στιγμή συνάντησης με το κοινό.

Πέρασαν υπέροχα και διασκέδασαν πάρα πολύ, μεταξύ άλλων, στο Invisible Dog της Νέας Υόρκης, στο New York Live Arts, στην γαλλική εθνική σκηνή La Filature της Mulhouse, στη Grande Halle de la Villette, στο Beau Labo και στο Trois Baudets (Παρίσι και περίχωρα).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CULTURE NOW

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!