Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [CultureNow]: Mozart 225: The New Complete Edition
[CultureNow]: Mozart 225: The New Complete Edition

[CultureNow]: Mozart 225: The New Complete Edition

Για την 225η επέτειο από το θάνατο του Mozart, η Decca και η DeutscheGrammophon κυκλοφορούν το πιο πλήρες κι ενημερωμένο boxsetπου έχει ποτέ φτιαχτεί για την δουλειά ενός και μόνο συνθέτη. Η 200CD Complete Edition ολοκληρώθηκε σε συνεργασία με το SalzburgMozarteumFoundation και τον ειδικό στο Mozart, Καθηγητή CliffEisenστο King’s College London και θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2016.

Με τίτλο Mozart 225: TheNewCompleteEdition, η συλλογή είναι το αποτέλεσμα σχολαστικής δουλειάς χρόνων, 18 μηνών οργάνωσης και παρουσιάζει κάθε έργο του Mozart -μέχρι και το νέο κομμάτι που ανακαλύφθηκε μόλις πέρσι- σε μία εξαιρετική συσκευασία.

600 σολίστες παγκοσμίου φήμης και 60 ορχήστρες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε 200 CDs (ταξινομημένα χρονολογικά και με βάση το είδος), μεταξύ των οποίων 3 CDς με εναλλακτικές ερμηνείες των πιο γνωστών έργων του που δίνουν την επιλογή αναμέσα σε παραδοσιακά και σε όργανα περιόδου.

Επίσης, στο boxset υπάρχουν και δύο πολυσέλιδα και πλούσια εικονογραφημένα βιβλία με σκληρό εξώφυλλο, που περιλαμβάνουν μία νέα ριζοσπαστική βιογραφία από τον Cliff Eisen και σχολιασμό έργο-προς-έργο από μελετητές του Mozart από όλο τον κόσμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CULTURE NOW

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!