Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [CultureNow]: Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων παρουσιάζει το «χρώμα της αγάπης» στο Half Note
[CultureNow]: Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων παρουσιάζει το «χρώμα της αγάπης» στο Half Note

[CultureNow]: Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων παρουσιάζει το «χρώμα της αγάπης» στο Half Note

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων έρχεται για πρώτη φορά στο Half Note για να μας παρασύρει στην μαγεία των λυρικών μελωδιών και των ιστοριών του.

Για τέσσερις μόνο βραδιές, από Παρασκευή 9 έως και Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, ο σπουδαίος τραγουδοποιός από τ’ Ανώγεια της Κρήτης, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με παλιά και νέα τραγούδια αφιερωμένο στο «χρώμα της αγάπης». Κάθε βραδιά μαζί του θα βρίσκεται επί σκηνής και μία διαφορετική, εκλεκτή καλεσμένη. Θα εμφανιστούν οι Νένα Βενετσάνου , Μαρία Αναματερού, Μαριάννα Πολυχρονίδη και Νεφέλη Κουρή.

Με τον δικό του μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια που στοχεύουν κατευθείαν στην καρδιά, θα ψιθυρίσει αλήθειες που μοιάζουν σαν παραμύθια , θα σκαρώσει στίχους και θα μας χαρίσει απλόχερα σκέψεις και συναισθήματα που δίνουν νόημα στη ζωή. Λυρικά, χαμηλόφωνα και ουσιαστικά.

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σημειώνει για τις εμφανίσεις του στο Half Note:

«Η γιαγιά μας παρότρυνε να τρέξουμε κάτω από το ουράνιο τόξο (της “κυράς τη ζώνη” όπως λέγεται στ’ Ανώγεια ) κι αν περνούσαμε από κάτω τότε θα μέναμε αθάνατοι! Εμείς ένα τσούρμο αδέρφια ξαδέρφια τρέχαμε αλλά ποτέ δεν τα καταφέραμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CULTURE NOW

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!