Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [CultureNow]: Το 10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-Docfest ολοκληρώθηκε στη Χαλκίδα
[CultureNow]: Το 10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-Docfest ολοκληρώθηκε στη Χαλκίδα

[CultureNow]: Το 10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-Docfest ολοκληρώθηκε στη Χαλκίδα

Το 10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-Docfest ολοκληρώθηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016. Η Τελετή Λήξης πραγματοποιήθηκε στις 20:00 στο Αμφιθέατρο Μεγάρου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.
Στην τελετή παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Ευβοίας κύριοι Γιώργος Ακριώτης και Ζωή Λιβανίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας κύριος Φάνης Σπανός, καθώς και ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Χαλκιδαίων κύριος Γιώργος Μπουραντάς.
Επιπλέον, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών κύριος Χάρης Παπαδόπουλος, ο κινηματογραφιστής κύριος Νίκος Καβουκίδης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου κύριος Ανδρέας Τύρος, ο συγγραφέας κύριος Μήτσος Κασόλας, ο Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου κύριος Στάθης Λιβαθινός, ο ιστορικός κινηματογράφου κύριος Γιάννης Σολδάτος, ο ποιητής κύριος Γιώργος Κακουλίδης, ο σκηνοθέτης κύριος Νίκος Παπαθανασίου, ο συγγραφέας κύριος Δημήτρης Παπαχρήστος, και οι σκηνοθέτες κύριοι Νίκος Αλευράς και Λεωνίδας Βαρδαρός.
Η Τελετή Λήξης ήταν αφιερωμένη στο Νίκο Παναγιωτόπουλο. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος σφράγισε με το έργο του την πορεία του σύγχρονου Ελληνικού κινηματογράφου, με μια πλούσια παρακαταθήκη 19 ταινιών μεγάλου μήκους. Πνεύμα ανήσυχο και αντισυμβατικό, υπήρξε ένας από τις σημαντικότερους δημιουργούς του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CULTURE NOW

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!