Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Contra]: Και ο Σαββίδης, στη “μάχη” Μαρινάκη, Μελισσανίδη για τη χορηγία
[Contra]: Και ο Σαββίδης, στη “μάχη” Μαρινάκη, Μελισσανίδη για τη χορηγία

[Contra]: Και ο Σαββίδης, στη “μάχη” Μαρινάκη, Μελισσανίδη για τη χορηγία

Πέρσι η Super League δεν είχε βρει χορηγό και είχε «μπει μέσα» τρία εκατομμύρια ευρώ και φέτος Σαββίδης, Μαρινάκης, Μελισσανίδης «σφάζονται» για την χορηγία του πρωταθλήματος

Μία εβδομάδα μετά το άνοιγμα των φακέλων με τις προτάσεις της ΟΠΑΠ και της Alter Ego, του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Βαγγέλη Μαρινάκη, αντίστοιχα, η εταιρία Dimera του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, που έχει πάρει μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, κατέθεσε την δική της πρόταση για δύο χρόνια.Είναι μία εξέλιξη για την οποία σας είχε ενημερώσει έγκαιρα το Contra.gr.

Συγκεκριμένα προσφέρει 2.5+2.5 εκατομμύρια ευρώ, πρόταση που είναι καλύτερη οικονομικά και από τις άλλες δύο. Να σημειωθεί όμως, ότι η προθεσμία που είχε δώσει η διοίκηση της Super League στους ενδιαφερόμενους έχει λήξει από την προηγούμενη Τετάρτη 12/10 και εφόσον γίνει δεκτή είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει αντιδράσεις από τις άλλες δύο εταιρίες αφού κατατέθηκε ενώ έχουν γίνει γνωστές οι προσφορές τους.

Ο ΟΠΑΠ έχει καταθέσει δύο προτάσεις: η πρώτη αφορά χορηγία τεσσάρων ετών με 1,275 εκατομμύρια ευρώ τον πρώτο χρόνο, 2 τον  δεύτερο χρόνο, με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια με 2,5 εκατομμύρια ευρώ και 3 εκατομμύρια ευρώ τον τέταρτο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CONTRA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!