Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Contra]: Ρωτήσαμε 10 νέους ανθρώπους τι γνώμη έχουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο
[Contra]: Ρωτήσαμε 10 νέους ανθρώπους τι γνώμη έχουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο

[Contra]: Ρωτήσαμε 10 νέους ανθρώπους τι γνώμη έχουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Στον απόηχο των επεισοδίων του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, μιλήσαμε με σπουδαστές και νέους εργαζόμενους για το σύγχρονο ελληνικό ποδόσφαιρο με σκοπό να διαπιστώσουμε πόσοι το βλέπουν ακόμα και πόσοι σκέφτονται να το παρατήσουν.

Σε μια εποχή που οι αγώνες δεν ολοκληρώνονται ποτέ , σε μια εποχή όπου οι διαμάχες ανάμεσα σε παράγοντες και ανάμεσα σε στρατούς φανατικών οπαδών φαίνεται πως έχουν βάλει στην άκρη το ποδόσφαιρο και τη χαρά του να παρακολουθείς την ομάδα σου να κερδίζει – ή ακόμα και να χάνει αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος, το ποδόσφαιρο σαν άθλημα μοιάζει να έχει μπει τελείως στην άκρη.

Επεχείρησα να εντοπίσω ανθρώπους που παρακολουθούν ή έχουν παρακολουθήσει ποδόσφαιρο τα τελευταία 10-20 χρόνια, που ξεκίνησαν να χτίζουν τις αναμνήσεις τους από το ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν αυτό ήταν ήδη επαγγελματικό άθλημα. Πόσο μπορεί να τους έχει επηρεάσει το δίδυμο των τυφώνων που ακούνε στα ονόματα παραγοντισμός και χουλιγκανισμός;

Και κάτι ακόμα, μπορείς να (μην) ξενερώσεις με το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Ανδρέας, Νίκος, φοιτητές

“50-100 ανεγκέφαλοι διέλυσαν έναν αγώνα που θέλαμε όλοι μας να παρακολουθήσουμε. Έχουμε κουραστεί με τέτοιες καταστάσεις. Η στιγμή που, μετά το γήπεδο, θα σταματήσουμε να βλέπουμε μπάλα και στην τηλεόραση, κοντεύει. Ίσως και να έχει φτάσει”.

Κατερίνα, άνεργη

“Έχω καταλήξει ότι προτιμώ να ασχολούμαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο για λόγους συναισθηματικούς, μόνο για την ΆΕΚ, ομάδα που λατρεύω και ανυπομονώ να βρεθώ στο νέο της γήπεδο, όταν με το καλό ολοκληρωθεί το χτίσιμο του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CONTRA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!