Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Contra]: Προσφυγή με… θέα Grexit!!
[Contra]: Προσφυγή με… θέα Grexit!!

[Contra]: Προσφυγή με… θέα Grexit!!

O Ανδρέας Μαλάτος επιβεβαίωσε πως καταθέτει προσφυγή κατά ΦΙΦΑ – Κοντονή, ζητώντας να ακυρωθεί ο διορισμός της Επιτροπής Εξομάλυνσης και να γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ σε 2 μήνες. Μάλιστα στο σοβαρό κίνδυνο περί Grexit απαντάει: “ε, και τι έγινε! Αν θέλουν μαϊμουδιές, να μην κάνουμε καθόλου ποδόσφαιρο”.

Στα δικαστήρια στέλνει FIFA και την Επιτροπή Εξομάλυνσης ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου Ανδρέας Μαλάτος και αν η προσφυγή του γίνει δεκτή, σύμφωνα με την ΕΠΟ, υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος να προκαλέσει Grexit!!

Συγκεκριμένα, αύριο Τρίτη (29/11) θα καταθέσει προσφυγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ως εκπρόσωπος μέλους ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωματείου των βορείων προαστίων και θα ζητάει:

1ον) να κηρυχθεί άκυρος ο διορισμός της διοικούσας επιτροπής από την FIFA στην ΕΠΟ,

2ον) να κηρυχθεί άκυρη η τροπολογία του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με την οποία νομιμοποιήθηκε η Επιτροπή Εξομάλυνσης στις συναλλαγές με τρίτους,

3ον) να ισχύσει η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου για διορισμό προσωρινής διοίκησης και εκλογές με βάση τον νόμο και όχι το καταστατικό της ΕΠΟ μετά από δύο μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ θα προτείνει και ο ίδιος πρόσωπα για τον διορισμό νέας προσωρινής διοίκησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CONTRA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!