Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Contra]: Πιλότος αποκάλυψε τους διαλόγους πριν τη συντριβή!
[Contra]: Πιλότος αποκάλυψε τους διαλόγους πριν τη συντριβή!

[Contra]: Πιλότος αποκάλυψε τους διαλόγους πριν τη συντριβή!

Οι τελευταίοι δραματικοί διάλογοι του κυβερνήτη της πτήσης της Τσαπεκοένσε, με τις αγωνιώδεις κραυγές του πως του τελειώνουν τα καύσιμα και “βοήθεια,βοήθεια”, έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσω της μαρτυρίας πιλότου άλλου αεροσκάφους!

Πιλότος άλλου αεροπλάνου που πετούσε εκείνη την ώρα στην περιοχή αποκαλύπτει τους τελευταίους δραματικούς διαλόγους του κυβερνήτη της μοιραίας πτήσης της Σαπεκοένσε με τον Πύργο Ελέγχου.

Τις τελευταίες δραματικές στιγμές που έζησαν οι επιβαίνοντες στη μοιραία πτήση της Τσαπεκοένσε αποκάλυψε ο πιλότος άλλου αεροσφάκους, ο οποίος πετούσε την ίδια ώρα στην περιοχή και άκουσε τον διάλογο μεταξύ του κυβερνήτη του αεροσκάφους της Lamia και του Πύργου Ελέγχου.

 

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, ο πιλότος της μοιραίας πτήσης ενημέρωσε τον Πύργο Ελέγχου πως υπήρχε πρόβλημα με τα καύσιμα του αεροπλάνου και ζήτησε να πάρει άδεια για να προσγειωθεί, που όμως δεν του δόθηκε αρχικά αφού είχε εκπέμψει λίγο νωρίτερα σήμα κινδύνου άλλο αεροπλάνο και είχε προτεραιότητα.

“Πλησιάζουμε, πλησιάζουμε, έχουμε πρόβλημα με τα καύσιμα”, ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του πιλότου της μοιραίας πτήσης στον Πύργο Ελέγχου, που ανέφερε -λίγο πριν χάσει ύψος το αεροπλάνο και εκπέμψει σήμα κινδύνου- πως είχε διαπιστώσει πρόβλημα στο ηλεκτρονικό σύστημα του αεροσκάφους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CONTRA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!