Σάββατο, 21 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 12 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
20 °C 10 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Contra]: Μετά τις πληρωμές, πήρε και κάτι… ψιλά ο Βέμερ!
[Contra]: Μετά τις πληρωμές, πήρε και κάτι… ψιλά ο Βέμερ!

[Contra]: Μετά τις πληρωμές, πήρε και κάτι… ψιλά ο Βέμερ!

Ο Παναθηναικός βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού με τις διαδοχικές αφαιρέσεις βαθμών και κάνει ό,τι μπορεί για να μην… πέσει! Έτσι, μετά από τις πληρωμές σε Τοτσέ, Λέτο, Εσιέν και Τελάντερ, κατέθεσε χρήματα και στον λογαριασμό του Βέμερ μετά από 25 ημέρες μηδενικής επικοινωνίας με την πλευρά του Γερμανού. Είναι όμως αρκετά;

Εκτός από τις πληρωμές σε Τοτσέ, Λέτο και Εσιέν (Ισπανός και Αργεντινός εξοφλήθηκαν εντελώς και αρχειοθετούνται οι υποθέσεις τους ενώ ο Εσιέν πληρώθηκε μία δόση και είναι σε διαδικασία συμβιβασμού) καθώς επίσης και αυτή στον Τελάντερ (τα βρήκε με Παναθηναικό και απέσυρε το δικό του δικόγραφο), ο Παναθηναικός έκανε το μεσημέρι της Τρίτης μίας κίνηση επικοινωνιακή με στόχο να κερδίσει επιπλέον χρόνο στην υπόθεση Βέμερ που… κάει και τσουρουφλάει.

Συγκεκριμένα, μετά από 25 ημέρες σιωπής και μηδενικής επικοινωνίας με την πλευρά του Γερμανού μπακ, οι “πράσινοι” κατέθεσαν στο λογαριασμό του 49.882 ευρώ που αντιστοιχούν στην πρώτη δόση που δεν του είχαν καταβάλλει το Γενάρη.

Και όλα αυτά τη στιγμή που είναι σε εκκρεμότητα η διευκρίνιση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για το κατά πόσο είναι υποχρεωμένος ο Παναθηναϊκός, εφόσον τιμωρήθηκε με -3, να καταβάλλει όλο το ποσό των 498.822 ή την πρώτη δόση.

Η πλευρά του παίκτη έχοντας στα χέρια της την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που επικυρώνει το -3, τονίζει πως η απόφαση αυτή, αναφέρει ξεκάθαρα για ολοσχερή εξόφληση του ποσού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CONTRA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!