Κυριακή, 22 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
24 °C 15 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 8 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Contra]: Ο Κοτσόλης δεν ήθελε πλέον να είναι… αόρατος
[Contra]: Ο Κοτσόλης δεν ήθελε πλέον να είναι… αόρατος

[Contra]: Ο Κοτσόλης δεν ήθελε πλέον να είναι… αόρατος

Ενοχλημένος από την ανακοίνωση – διαρροή του Παναθηναϊκού ο Στέφανος Κοτσόλης κοινοποίησε επίσημη δήλωσή με επιθετικό ύψος κατά αυτών που… τρέχουν την “πράσινη” ΠΑΕ.

Κατόπιν ενημέρωσης του Παναθηναϊκού, οι λογαριασμοί της “πράσινης” ΠΑΕ δεσμεύτηκαν από την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για ληξιπρόθεσμο χρέος 63.000 που κατέθεσε ο Στέφανος Κοτσόλης.

Μερικές ώρες αργότερα ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας εξέδωσε μία άκρως επιθετική ανακοίνωση κατά της διοίκησης.

Η απάντηση Κοτσόλη:

“Έπειτα από την «διαρροή» της ΠΑΕ στα ΜΜΕ και ακριβώς επειδή ξεκίνησα από τις ακαδημίες και ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά στον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν αποτελεί απλά μια ομάδα που αγωνίστηκα αλλά τη δεύτερή μου οικογένεια, οφείλω μια σύντομη απάντηση.

Η επιστροφή για την δεύτερη θητεία μου στην ομάδα συνέπεσε χρονικά με την περίοδο διοικητικής και οικονομικής κρίσης. Αυτό όμως δεν αποτέλεσε για μένα ανασταλτικό παράγοντα στο να παραμείνω για αρκετά χρόνια υπογράφοντας μνημονιακά συμβόλαια και αμέτρητους διακανονισμούς, ενώ ταυτόχρονα δαπανούνταν τεράστια ποσά για παίκτες που δεν δικαιολόγησαν την αμοιβή τους και αποχώρησαν δίχως να προσφέρουν τα αναμενόμενα.

Όσοι έζησαν την ομάδα από μέσα όλα αυτά τα χρόνια, οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές μου, οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ και στο προπονητικό κέντρο γνωρίζουν πολύ καλά αν έχω βάλει πλάτη όχι μόνο σε οικονομικά ζητήματα, αλλά και σε αγωνιστικά και σε πολλά ακόμα που ξεπερνούν τις υποχρεώσεις ενός ποδοσφαιριστή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CONTRA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!