Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Contra]: Κώστας Ιωσηφίδης: Ο Ιβάν Σαββίδης ήπιε το τσάι και ο “παππούς” το απόλαυσε
[Contra]: Κώστας Ιωσηφίδης: Ο Ιβάν Σαββίδης ήπιε το τσάι και ο “παππούς” το απόλαυσε

[Contra]: Κώστας Ιωσηφίδης: Ο Ιβάν Σαββίδης ήπιε το τσάι και ο “παππούς” το απόλαυσε

Ο Κώστας Ιωσηφίδης ο μοναδικός άνθρωπος που είχε ρόλο στον ΠΑΟΚ και στα 3 πρωταθλήματά του, μιλάει στο Contra.gr, αναφέρεται στην εποχή Ιβάν Σαββίδη και στην αδικία που γνώρισε ο σύλλογος.

Έλειπε από τον ΠΑΟΚ μια τροπαιοθήκη που να προκαλεί συνειρμούς οροσειράς ή καρστικών σχηματισμών σπηλαίου. Δύο πρωταθλήματα και 4 κύπελλα είχε κατακτήσει έως το 2003. Τα 6 έγιναν 9 από το 2017 κι έπειτα. Και ίσως αυξηθούν σε 10, αν οι ‘ασπρόμαυροι’ πετύχουν το πρώτο νταμπλ τους, πανηγυρίζοντας το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, στις 11 Μαΐου.

Ακόμη κι αν δεν τα καταφέρουν, θα έχουν σοβαρό λόγο για να γιορτάσουν και το επόμενο κυριακάτικο πρωινό (12/5). Πρόκειται για ημερομηνία – ορόσημο πια, στην ιστορία του συλλόγου.

Στις 12 Μαΐου του 2015, ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να πιει το πιο ακριβό τσάι στον κόσμο. Ήταν πιο δαπανηρό και από ένα αυθεντικό Da-Hong Pao, του οποίου τα σπάνια φύλλα κοστίζουν 1.075.000 ευρώ το κιλό κι η Κίνα το θεωρεί εθνικό θησαυρό.

“Μόλις ήπια ένα τσάι πάνω, το οποίο μου κόστισε 10.886.000 ευρώ”, είπε εξερχόμενος από τη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, αφού είχε πληρώσει το χρέος του ΠΑΟΚ, κάνοντας χρήση της σχετικής ρύθμισης για οφειλές στο Δημόσιο που είχε ανακοινώσει το Υπουργείο Οικονομικών στις 16 Απριλίου του ίδιου χρόνου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CONTRA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!