Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Contra]: Ο κίνδυνος υποβιβασμού για τον Παναθηναϊκό και το εξώδικο της Super League
[Contra]: Ο κίνδυνος υποβιβασμού για τον Παναθηναϊκό και το εξώδικο της Super League

[Contra]: Ο κίνδυνος υποβιβασμού για τον Παναθηναϊκό και το εξώδικο της Super League

Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν θα κλείσει τις πόρτες στην NOVA. Τι προβλέπει ο ΚΑΠ υπό προϋποθέσεις.

Ο Παναθηναϊκός «απειλεί» τη NOVA με… πόρτα από το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ εφόσον επιμείνει στις ρήτρες για τις αναβολές των τριών αγωνιστικών αλλά οι «πράσινοι» ξέρουν πολύ καλά ότι μόνοι τους δεν μπορούν να προβούν στην συγκεκριμένη ενέργεια αφού – υπό προϋποθέσεις – κινδυνεύουν ακόμη και με υποβιβασμό!

Οι ποινές που προβλέπει ο ΚΑΠ είναι εξοντωτικές. Στο άρθρο 29 «Ραδιοτηλεοπτικά – ΜΜΕ» το άρθρο 2 αναφέρει ότι… «στους νόμιμους εκπρόσωπους των ομάδων ή τα φυσικά πρόσωπα τα οποία είτε αρνούνται, είτε στη συνέχεια παρεμποδίζουν με οποιοδήποτε τρόπο την ομαλή εκτέλεση των συμβάσεων, εξέλιξη που έχει ως αποτέλεσμα αρνητικές οικονομικές συνέπειες από δυσχέρεια υλοποίησης της σύμβασης της διοργανώτριας ή των ΠΑΕ για ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα επιβάλλονται οι ακόλουθες ποινές.

Ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών ημερών πρωταθλήματος και Κυπέλλου (σ.σ. δηλαδή, τρεις μηδενισμοί) και πρόστιμο από 50.000 – 80.000 ευρώ. Παράλληλα, για φυσικά πρόσωπα προβλέπεται ποινή απαγόρευση εισόδου έξι μηνών στον εν γένει χώρο του γηπέδου και πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Αν οι μηδενισμοί είναι στο πρωτάθλημα τότε η συγκεκριμένη τιμωρία ισοδυναμεί με υποβιβασμό σύμφωνα με το άρθρο 33, παράγραφος 3 του ίδιου κανονισμού! Ο Παναθηναϊκός δηλαδή, εφόσον κάνει πράξη την απειλή του, τιμωρηθεί με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών και δεν μεσολαβεί παιχνίδι Κυπέλλου (στις 13/12 για παράδειγμα έχει αγώνα για τον συγκεκριμένο θεσμό με τον Απόλλωνα Σμύρνης) τότε κινδυνεύει με υποβιβασμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CONTRA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!