Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Contra]: Τα ιταλικά ΜΜΕ για την παραίτηση Στραματσόνι
[Contra]: Τα ιταλικά ΜΜΕ για την παραίτηση Στραματσόνι

[Contra]: Τα ιταλικά ΜΜΕ για την παραίτηση Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και μερίδα ιταλικών ΜΜΕ άρχισαν την… αγιοποίηση του! Συγκεκριμένο Μέσο μάλιστα, στο οποίος είχε δουλέψει στο παρελθόν ο Ιταλός, κρίνει επιτυχημένη την καριέρα του στο “τριφύλλι”, ενώ ρίχνουν μέρος της αποτυχίας στις οφειλές του συλλόγου σε παίκτες και τεχνικό τιμ!

Το μοιραίο δεν άργησε να συμβεί τελικά στη σχέση του Παναθηναϊκού με τον Στραματσόνι, με τον Ιταλό να αποτελεί παρελθόν από το πόστο του προπονητή και αυτό το λέμε γιατί όπως σας ενημέρωσε το Contra.gr, δεν αποκλείεται να συνεχίσει από άλλη θέση !

Βέβαια πως μπορεί να συμβεί αυτό, όταν μερίδα ΜΜΕ από την πατρίδα του, ορισμένα μάλιστα με εξαιρετική σχέση μαζί του, κάνουν λόγο για πληροφορίες για τραγική κατάσταση στο πράσινο στρατόπεδο!

Ας δούμε μερικά:

Repubblica.it

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, οι λόγοι του διαζυγίου είναι και οικονομικοί  και αγωνιστικοί. Λόγο της κακής κατάστασης στα ταμεία, ωστόσο, δεν υπάρχει περιθώριο για επιτυχία και βελτίωση στον σύλλογο. Έτσι, δικαιολογείται εν μέρει η κακή πορεία του “τριφυλλιού”.

Gianlucadimarzio.com

Ένας δημοσιογράφος που έχει εξαιρετική σχέση με τον Αντρέα Στραματσόνι και όλο το καλοκαίρι ασχολήθηκε… έντονα με τις μεταγραφές των πράσινων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CONTRA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!