Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Contra]: Η δήλωση του Αλαφούζου και τα συμπεράσματα αυτής
[Contra]: Η δήλωση του Αλαφούζου και τα συμπεράσματα αυτής

[Contra]: Η δήλωση του Αλαφούζου και τα συμπεράσματα αυτής

Η… διευκόλυνση του Αλαφούζου στον Πιεμπονγκσάντ, ο νέος χρονικός ορίζοντας της συμφωνίας για τη μεταβίβαση των μετοχών στο επενδυτικό σχήμα και τα καρφιά για εκείνους που “δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη”.

Καθησυχάζει ή εγείρει περισσότερα ερωτηματικά η γραπτή δήλωση που μοίρασε ο Γιάννης Αλαφούζος; Διότι ναι μεν ο ίδιος θα δεσμευτεί για την εισροή 20 εκατομμυρίων ευρώ στην ΑΜΚ που θα προκυρήξει η ΓΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ταυτόχρονα όμως άφησε μετέωρο το πότε ακριβώς θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών στην “Pan Asia” του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Τι προκύπτει επί της ουσίας από τις +200 λέξεις του κειμένου;

- ότι ο οικονομικός έλεγχος έχει ολοκληρωθεί και οι επενδυτές έχουν στα χέρια τους όλα τα απαραίτητα στοιχεία – πορίσματα.

- ότι θα μπουν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τα 20 εκατομμύρια που απαιτούνται προκειμένου να προχωρήσει η ΑΜΚ και να μην υπάρχον κωλυσιεργίες. Προφανώς τα χρήματα αυτά θα τα πάρει εκ των υστέρων από το επενδυτικό fund.

- η μεταβίβαση των μετοχών θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων 50 ημερών, αφού η ποδοσφαιρική σεζόν στην Ελλάδα αρχίζει υποτίθεται στις 25 Αυγούστου.

- η επιθυμία του Γιάννη Αλαφούζου ν’ απαλλαγεί από την ευθύνη του Παναθηναϊκού.

- ότι δεν αναγνωρίζει ως υποψήφιους αγοραστές άλλους.

ΌΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ:

Από το γραφείο του κ. Ιωάννη Αλαφούζου ανακοινώνονται τα εξής:

Α. Στο διατρέξαν διάστημα των τελευταίων τριών μηνών έγιναν αλλεπάλληλες και αναλυτικές συζητήσεις των συνεργατών του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του Ταϊλανδού Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ. Τόσο σε αυτές όσο και στις διμερείς συναντήσεις των κκ. Αλαφούζου και Πιεμπονγκσάντ ολοκληρώθηκαν οι πρωταρχικές ενέργειες ελέγχου και κινήσεων μεταβίβασης των μετοχών του Παναθηναϊκού στον ενδιαφερόμενο αγοραστή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CONTRA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!