Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Ζωή Κωνσταντοπούλου: Απευθυνόμαστε στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού
[CNN Greece]: Ζωή Κωνσταντοπούλου: Απευθυνόμαστε στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού

[CNN Greece]: Ζωή Κωνσταντοπούλου: Απευθυνόμαστε στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού

«Οι ευρωεκλογές που θα γίνουν σε τέσσερις μέρες, είναι η πρώτη μας μάχη. Και πηγαίνουμε σε αυτή τη μάχη με το χαμόγελό των υποψηφίων των μελών και των εθελοντών της Πλεύσης Ελευθερίας». Αυτό ανέφερε κατά τη διακαναλική συνέντευξή της, η επικεφαλής του κόμματος, Ζωή Κωνσταντοπούλου .

«Εκείνο που οι πολίτες μας δίνουν απλόχερα στα μέρη που πηγαίνουμε, είναι η εμπιστοσύνη, το χαμόγελό τους και η προσδοκία, πως ήρθε η ώρα να κάνουμε την παρέμβαση των πολιτών πραγματικότητα, να υπερασπιστούμε τη ζωή μας το παρόν και το μέλλον μας και την αξιοπρέπεια μας» ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Η Πλεύση Ελευθερίας δημιουργήθηκε για να είναι, και είναι, η επιλογή για την οποία οι πολίτες αξίζουν και δικαιούνται να έχουν. Το σύνθημά μας είναι ‘δεν κοιτάμε ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Κοιτάμε μπροστά’. Θέλουμε να ενώσουμε την κοινωνία και τους πολίτες. Είμαστε αποφασισμένοι να τελειώνουμε με τα παλαιοκομματικά μοντέλα, με την σάπια πολιτική όπως την ξέραμε, και να πάμε μαζί μπροστά, για να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζουμε», συνέχισε και πρόσθεσε:

Επίσης, η κ. Κωνσταντοπούλου, χαρακτήρισε «προδοτική» την Συμφωνία των Πρεσπών, γιατί, όπως υποστήριξε, με αυτήν παραχωρήθηκε η Ιστορία και η ταυτότητα μας, «που είναι αδιαπραγμάτευτα και δεν επιτρέπεται κανείς, ούτε να παζαρεύει, ούτε να εκχωρεί».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!