Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Ζεσταίνουν τα τρακτέρ τους οι αγρότες
[CNN Greece]: Ζεσταίνουν τα τρακτέρ τους οι αγρότες

[CNN Greece]: Ζεσταίνουν τα τρακτέρ τους οι αγρότες

Οι αγρότες της Μακεδονίας ανοίγουν τον φετινό χορό των κινητοποιήσεων , οι οποίοι είναι έτοιμοι για το πρώτο αγροτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της κυβέρνησης.

Θέλοντας να δείξουν την αποφασιστικότητά τους για δυναμικές κινητοποιήσεις, οι αγρότες της Παιονίας, έχουν ήδη παρατάξει τα τρακτέρ τους στη γέφυρα του Αξιού, καταγγέλλοντας πως κάθε άλλο παρά τηρούνται οι υποσχέσεις που εισέπραξαν πέρυσι στα μπλόκα τους.

Αύριο Σάββατο είναι προγραμματισμένο το πρώτο συλλαλητήριο, με αγρότες της περιοχής να συγκεντρώνονται στη γέφυρα του Αξιού και στη συνέχεια να πραγματοποιούν πορεία στο τελωνείο των Ευζώνων το οποίο σχεδιάζουν να αποκλείσουν συμβολικά για κάποιες ώρες.

Όπως τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος του αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Παιονίας, Θωμάς Καρυπίδης, «από όσα μας είπαν πέρυσι στα μπλόκα, βγαίνουν τα αντίθετα», και αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες μίλησε ενδεικτικά για τη μείωση κατά 50% της εξισωτικής αποζημίωσης επειδή τριπλασιάστηκε ο αριθμός των δικαιούχων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!