Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Ξεκίνησε η Ολομέλεια του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
[CNN Greece]: Ξεκίνησε η Ολομέλεια του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

[CNN Greece]: Ξεκίνησε η Ολομέλεια του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε η τρίτη κατά σειρά διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες παρά τα όσα ακούγονταν από το βράδυ της Δευτέρας ότι ήταν ενδεχόμενο να οδηγηθεί σε αναβολή.

Η τρίτη διάσκεψη είχε προγραμματιστεί για τις 5 το απόγευμα, προκειμένου να κριθούν τα Συνταγματικά και νομικά θέματα που έχουν τεθεί από τους δικηγόρους των τηλεοπτικών σταθμών.

Ωστόσο, το έμφραγμα που υπέστη δικαστής του ΣτΕ, Αρ. Βώρος, ο οποίος νοσηλεύεται σε εντατική μονάδα, πυροδότησε τις συζητήσεις για αναβολή της σημερινής διάσκεψης.

Παράλληλα, έγινε γνωστό, ότι το αναπληρωματικό μέλος της σύνθεσης που θα κρίνει τις τηλεοπτικές άδειες, ο σύμβουλος Επικρατείας Δημήτρης Αλεξανδρής, είναι σε αναρρωτική άδεια, καθώς έσπασε το πόδι του στην Κρήτη όπου βρισκόταν και δεν συμμετείχε στις τρεις διασκέψεις που έχουν γίνει έως τώρα για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Κατά συνέπεια, στη συγκεκριμένη σύνθεση της Ολομέλειας, το ένα αναπληρωματικό μέλος θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από την αιφνιδιαστική ασθένεια του κ. Βώρου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει άλλο αναπληρωματικό μέλος στη συγκεκριμένη σύνθεση.

Η απουσία ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού μέλους της σύνθεσης, δεν σηματοδοτεί εξελίξεις, καθώς υπάρχει ένας ακόμη αναπληρωματικός σύμβουλος, ο οποίος μπορεί -κατ΄αρχάς- να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!