Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 9 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Βράβευση του Νίκου Κοτζιά από τους Κύπριους της Αμερικής
[CNN Greece]: Βράβευση του Νίκου Κοτζιά από τους Κύπριους της Αμερικής

[CNN Greece]: Βράβευση του Νίκου Κοτζιά από τους Κύπριους της Αμερικής

Το «Βραβείο Ελευθερίας» θα λάβει από την Ομοσπονδία Κυπρο-Αμερικανικών Οργανώσεων ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιείται την Πέμπτη το βράδυ προς τιμήν του.

Το «βραβείο Ελευθερίας» απονέμεται ετησίως σε άτομα με παραδειγματική προσφορά στα εθνικά συμφέροντα και την ασφάλεια της Κύπρου , και ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών επέδειξε, κατά την άποψη των Ελληνοκυπρίων της Αμερικής, πατριωτισμό και αταλάντευτη στάση στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού.

Ιδιαίτερα φορτωμένο είναι το πρόγραμμα του υπουργού Εξωτερικών την Πέμπτη καθώς αυτή αποτελεί την τελευταία του ημέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες τις οποίες επισκέφθηκε στα πλαίσια της 72ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Ο κ. Κοτζιάς θα αρχικά θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής. Θα ακολουθήσει η Υπουργική Συνάντηση των χωρών-μελών του Φόρουμ Αρχαίων Πολιτισμών, στην οποία θα συμπροεδρεύσει με τον Κινέζο ομόλογό του. Ένα Φόρουμ στο οποίο η ελληνική διπλωματία και ιδιαίτερα ο υπουργός δίνει μεγάλη σημασία, και το οποίο συστάθηκε με ελληνική πρωτοβουλία, στην Αθήνα τον περασμένο Απρίλιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!