Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [CNN Greece]: Η βασιλική οικογένεια δεν ήθελε τη Μέγκαν Μαρκλ – Ποιοι προσπάθησαν να αποτρέψουν το Χάρι
[CNN Greece]: Η βασιλική οικογένεια δεν ήθελε τη Μέγκαν Μαρκλ – Ποιοι προσπάθησαν να αποτρέψουν το Χάρι

[CNN Greece]: Η βασιλική οικογένεια δεν ήθελε τη Μέγκαν Μαρκλ – Ποιοι προσπάθησαν να αποτρέψουν το Χάρι

Δεν πρέπει να αποτελεί μεγάλη έκπληξη η αποκάλυψη ότι τουλάχιστον δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας προσπάθησαν να αποτρέψουν τον πρίγκιπα Χάρι από το να παντρευτεί τη Μέγκαν Μαρκλ …

Η παράδοση θέλει τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας να μην έχει ποτέ ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τις νύφες που μπαίνουν σε αυτήν. Κορυφαίο παράδειγμα η Νταϊάνα, αλλά την παράδοση συνεχίζει επάξια η Μέγκαν Μαρκλ, ενώ η Κέιτ φαίνεται να έκανε όλες τις αναγκαίες υποχωρήσεις προκειμένου να προσαρμοστεί και τελικά να τα πηγαίνει καλά με την πεθερά της και το περιβάλλον της.

Η Μέγκαν, όμως, είναι από άλλο ανέκδοτο, γεγονός που καταδεινκνύεται διαρκώς. Και βέβαια αυτό ήταν κάτι που αρκετά από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έβλεπαν και πριν το γάμο της με το Χάρι.

Ο Φίλιππος για παράδειγμα, παππούς του πρίγκιπα και σύζυγος της Ελισάβετ. Ο πρίγκιπας Χάρι, είναι πολύ δεμένος με τον παππού του, ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους που είδαν από κοντά τον γιο του Άρτσι, μετά τη γέννησή του μικρού, τον Μάιο. Επίσης, ο 98χρονος Φίλιππος, είχε παρευρεθεί στον γάμο του Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, παρ’ όλες τις φήμες που τον ήθελαν να τον χάνει για λόγους υγείας. Σύμφωνα με την εφημεριδα Sun, πάντως, ο ιδιαίτερα σκληρός και ειλικρινής Φίλιππος, προειδοποίησε τον εγγονό του, να μην παντρευτεί την ηθοποιό και πρωταγωνίστρια τότε της σειράς «Suits».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!