Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
27 °C 7 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: Βαρκελώνη: Ταλαιπωρία και ουρές στο αεροδρόμιο El Prat λόγω απεργίας (pics)
[CNN Greece]: Βαρκελώνη: Ταλαιπωρία και ουρές στο αεροδρόμιο El Prat λόγω απεργίας (pics)

[CNN Greece]: Βαρκελώνη: Ταλαιπωρία και ουρές στο αεροδρόμιο El Prat λόγω απεργίας (pics)

Το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου El Prat της Βαρκελώνης απεργεί με αποτέλεσμα να παρατηρούνται καθυστερήσεις και πολύωρη αναμονή στις ουρές για τους ταξιδιώτες.

Το αεροδρόμιο El Prat, το δεύτερο αεροδρόμιο στην Ισπανία με την περισσότερη κίνηση, μετά το Barajas στη Μαδρίτη, αποτελεί σημαντικό διαμετακομιστικό κόμβο για τα διεθνή τουριστικά γραφεία και τους τουρίστες που ταξιδεύουν για τις περιοχές κατά μήκος των βορειοανατολικών ακτών της χώρας.

Η αναμονή προκειμένου οι επιβάτες να περάσουν στις αίθουσες αναχωρήσεων ξεπερνά τη μία ώρα σε ορισμένα τμήματα του αεροδρομίου σήμερα, όπως καταγγέλλουν οι ταξιδιώτες.

Οι εργαζόμενοι στην εταιρεία Eulen, παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στο αεροδρόμιο, πραγματοποίησαν σήμερα στάσεις εργασίας διάρκειας μιας ώρας διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας και την πρόσληψη επιπλέον προσωπικού.

(REUTERS/Albert Gea)

Ανάλογες κινητοποιήσεις έχουν κηρυχθεί για την 6η, 7η, 11η και 13η Αυγούστου, ενώ απειλούν ότι θα κατέβουν σε απεργία από την 14η Αυγούστου εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία.

Η διαχειρίστρια εταιρεία του αεροδρομίου Aena απάντησε ήδη ότι ενδέχεται να επιβάλει κυρώσεις στην Eulen διότι δεν κατάφερε να τηρήσει τους όρους παροχής των υπηρεσιών της έπειτα από πολλές ημέρες πολύωρης αναμονής στο El Prat τον Ιούλιο, κατά τη διάρκεια μιας κινητοποίησης που η Aena περιέγραψε ως «αδέσποτη απεργία».

(REUTERS/Albert Gea)

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!