Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Βαλεντίν: Το σχέδιο του πατέρα, η μυστηριώδης γυναίκα και ο διάλογος με την 7χρονη
[CNN Greece]: Βαλεντίν: Το σχέδιο του πατέρα, η μυστηριώδης γυναίκα και ο διάλογος με την 7χρονη

[CNN Greece]: Βαλεντίν: Το σχέδιο του πατέρα, η μυστηριώδης γυναίκα και ο διάλογος με την 7χρονη

Η υπόθεση της εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν μπορεί να είχε αίσιο τέλος, ωστόσο όσον αφορά τον πατέρα θα πρέπει να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τα όσα υποστήριζε τόσες μέρες, τόσο για την μικρή και το ταξίδι της στη Γαλλία , όσο και για τα πλαστά έγγραφα που βρέθηκαν στο σπίτι που διαμένει.

Μετά από πολύωρη κατάθεση, ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν «έσπασε» τελικά τη σιωπή του και αποκάλυψε στην αστυνομία ότι το παιδί είναι καλά και βρίσκεται στη Γαλλία, με την μητέρατου.

Όλες αυτές τις ημέρες ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν απέκρυπτε την αλήθεια για την κόρη του. Μάλιστα, όταν δήλωσε την εξαφάνιση του παιδιού στην αστυνομία, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα της μικρής δεν βρισκόταν στη ζωή, αφού είχε αυτοκτονήσει όσο ήταν στο Κογκό.

Ακόμη, ανέφερε ότι ένας επιπλέον λόγος για τον οποίο πήρε το παιδί και έφυγαν ήταν και ο θάνατος της μητέρας.

Οι αστυνομικοί, πάντως την Τετάρτη βρέθηκαν μπροστά σε μία έκπληξη. Κι αυτό γιατί ο Γάλλος σύνδεσμός τους στην Αθήνα τους ενημέρωσε ότι έχει εμφανιστεί ένας δικηγόρος στη Γαλλία, ο οποίος έχει τηλεφωνήσει στις Αρχές, υποστηρίζοντας ότι είναι πελάτισσά του η βιολογική μητέρα της Βαλεντίν.

Οι αστυνομικοί, με τη σειρά τους, έχουν ζητήσει από τη γυναίκα – μυστήριο να μεταβεί σε κάποιο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον δικηγόρο της, ώστε να κάνει τεστ DNA και να διαλευκανθεί αν αυτή η γυναίκα είναι πράγματι η βιολογική μητέρα της Βαλεντίν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!