Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Τζανακόπουλος: Θα επιλεγούμε εμείς τον τρόπο που θα εκπροσωπούμε την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
[CNN Greece]: Τζανακόπουλος: Θα επιλεγούμε εμείς τον τρόπο που θα εκπροσωπούμε την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

[CNN Greece]: Τζανακόπουλος: Θα επιλεγούμε εμείς τον τρόπο που θα εκπροσωπούμε την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ανοιχτά άφησε όλα τα ενδεχόμενα για την Προανακριτική Επιτροπή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ ημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

«Το ζητούμενο για εμάς είναι 1ον η υπεράσπιση της συνταγματικής νομιμότητας -η απόφαση εξαίρεσης μας είναι ανυπόστατη και δεν υφίσταται καν στο νομικό συμπάν- και 2ον δεν πρέπει να δοθεί απολύτως πρόσχημα στη ΝΔ ώστε να συνεχίσει να παρακωλύει και να εμποδίσει τη λειτουργία της Επιτροπής…

Σταθμίζοντας αυτές τις δυο αρχές, στη βάση των όποιων πορευτήκαμε και τις προηγούμενες εβδομάδες θα καθορίσουμε τη στάση μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος, και συμπλήρωσε:

«Είμαστε μέλη της Επιτροπής, δεν έχουμε αντικατασταθεί από τον πρόεδρό μας, και θα επιλεγούμε εμείς τον τρόπο που θα εκπροσωπούμε την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στην Προανακριτική».

Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι ο κ. Φρουζής θα έπρεπε να είχε καταθέσει τρεις εβδομάδες πριν, κάτι που δεν έγινε «με ευθύνη της ΝΔ».

Σχετικά με το αίτημα που κατέθεσε ο ΔημήτρηςΠαπαγγελόπουλος, δια του Δημήτρη Τσοβόλα, για εξαίρεση κι άλλων μελών της επιτροπής, είπε: «Το αίτημα το καταθέτει ο Παπαγγελόπουλος. Ανεξαρτήτως της άποψης που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε ένα σκεπτικό με το οποίο εξαιρούν εμένα και τον Πολάκη, άρα θα πρέπει να εξαιρέσουν κι άλλους».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!