Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Τζανακόπουλος: Έξοδος από το Μνημόνιο τον Αύγουστο του 2018 χωρίς νέες επιβαρύνσεις
[CNN Greece]: Τζανακόπουλος: Έξοδος από το Μνημόνιο τον Αύγουστο του 2018 χωρίς νέες επιβαρύνσεις

[CNN Greece]: Τζανακόπουλος: Έξοδος από το Μνημόνιο τον Αύγουστο του 2018 χωρίς νέες επιβαρύνσεις

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξή του μίλησε για τις προτεραιότητες της κυβέρνησης, την πιθανότητα πρόωρων εκλογών αλλά και τόνισε πως στόχος είναι «η προετοιμασία του εδάφους για την έξοδο από το πρόγραμμα, τον Αύγουστο του 2018, χωρίς νέες επιβαρύνσεις».

«Οι εξελίξεις δείχνουν ότι πρόκειται για μία απολύτως ρεαλιστική προοπτική. Και ο πρωθυπουργός δήλωσε με σαφήνεια ότι θέλουμε και μπορούμε να επιτύχουμε μια καθαρή έξοδο από το πρόγραμμα», σημείωσε μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και προσέθεσε πως η έξοδος του Ιουλίου ήταν μια θετική εξέλιξη.

«Η επιτυχία της είναι δεδομένη, με βάση και την μέχρι τώρα πορεία του ομολόγου. Το τελικό ζητούμενο, όμως, είναι οι όροι δανεισμού να βελτιώνονται από έξοδο σε έξοδο, ώστε τον Αύγουστο του 2018 να έχουν διαμορφωθεί οι όροι για την οριστική ανάκτηση της πρόσβασης του Ελληνικού Δημοσίου στις αγορές χρήματος», δηλώνει.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών διαβεβαίωσε πως αυτές θα γίνουν με την εξάντληση της τετραετίας, ενώ σχολιάζοντας τα σενάρια ανασχηματισμού τόνισε ότι η κυβέρνηση υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τους συλλογικούς στόχους.

Ο κ. Τζανακόπουλος, άσκησε δριμεία κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση και σημείωσε πως η ΝΔ έχει εξελιχθεί σε ένα πολιτικό υβρίδιο επιθετικού εθνικισμού, αυταρχικού κρατισμού και φονταμενταλισμού της αγοράς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!