Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Τσίπρας σε νέους: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο Πρόεδρος του, είστε εσείς
[CNN Greece]: Τσίπρας σε νέους: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο Πρόεδρος του, είστε εσείς

[CNN Greece]: Τσίπρας σε νέους: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο Πρόεδρος του, είστε εσείς

Μιλώντας σε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στο φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ «Σπούτνικ », ο Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε πλατύ κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στο νέο ΣΥΡΙΖΑ.

Από τη χτεσινή Διακήρυξη που ενέκρινε τη Κεντρική Επιτροπή, αλλά και από την αποψινή ομιλία του κ. Τσίπρα, έγινε σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετονομάζεται πλέον σε ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας είπε: «Η σημερινή μας διακήρυξη, το δημοκρατικό κάλεσμα που σήμερα απευθύνουμε σε κάθε πολίτη που αγωνίζεται, ελπίζει ονειρεύεται, παλεύει για ένα καλύτερο αύριο. Έχει άμεσο στόχο ένα κόμμα μαζικό, ανοιχτό δημοκρατικό».

Ισορροπία

Σε ό,τι αφορά την ιδεολογική ταυτότητα του ΣΥΡΙΧΑ- Προοδευτική Συμμαχία, ο κ. Τσίπρας κράτησε την ισορροπία που καταγράφηκε και στη Διακήρυξη. «Ο ΣΥΡΙΖΑ, η μεγάλη προοδευτική παράταξη, η μεγάλη κυβερνώσα αριστερά της νέας εποχής δεν είναι ο δρόμος των λίγων, ούτε των «φωτισμένων». Είναι ο δρόμος της μεγάλης λαϊκής πλειοψηφίας», είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, ο κ. Τσίπρας άφησε σαφείς αιχμές εναντίον του κομματικού μηχανισμού και ταυτόχρονα έστειλε μήνυμα στα υποψήφια νέα μέλη ότι δεν θα είναι οι «φτωχοί συγγενείς» του εγχειρήματος». Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι:

Καμπάνια νέων μελών

Από το βήμα του Φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ο κ, Τσίπρας εγκαινίασε επίσημα την καμπάνια εγγραφής νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: «Σήμερα λοιπόν ξεκινάμε τη μεγάλη πορεία στο λαό. Μέσα στον επόμενο μήνα, με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας, θα απλωθεί σε όλη την Ελλάδα η καμπάνια εγγραφής νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!