Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Τσίπρας: Νέες ευκαιρίες για τους πολλούς, όχι για τις ελίτ
[CNN Greece]: Τσίπρας: Νέες ευκαιρίες για τους πολλούς, όχι για τις ελίτ

[CNN Greece]: Τσίπρας: Νέες ευκαιρίες για τους πολλούς, όχι για τις ελίτ

Με ένα άρθρο – παρέμβαση στην εφημερίδα «Έθνος» που κυκλοφορεί το Σάββατο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφέρεται στις εκλογές της Κυριακής, στα όσα έχει κάνει η κυβέρνηση αυτά τα χρόνια, ενώ επιτίθεται και στη Νέα Δημοκρατία.

«Βρισκόμαστε µπροστά σε µια κρίσιµη εκλογική αναµέτρηση. Όχι µόνο για το µέλλον της Ευρώπης, όπου σηκώνουν κεφάλι ο φασισµός, ο ρατσισµός και η ακροδεξιά. Αλλά και για το αύριο της πατρίδας µας. Με τις θυσίες του ελληνικού λαού και την αποφασιστική και σταθερή στάση της κυβέρνησής του, η Ελλάδα βγήκε από τα µνηµόνια», αναφέρει αρχικά ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας:

Απαλλάχτηκε από τον βραχνά του ∆ΝΤ και της επιτροπείας. Μπορούµε πια να χαράξουµε τον δικό µας δρόµο. Τη δική µας πολιτική. Που θα απαντά στις δικές µας κοινωνικές και εθνικές ανάγκες. Ποιον δρόµο όµως; Στα χέρια του κάθε πολίτη, στα χέρια της µεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, βρίσκεται η απόφαση.

Στη συνέχεια αναφέρεται στις δύο επιλογές που έχει ο ελληνικός λαός: ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ: «Γιατί στο σημερινό κρίσιμο σταυροδρόµι, υπάρχουν δύο προτάσεις, δύο σχέδια, δύο πολιτικές, για τον δρόµο που πρέπει να διαλέξουµε. Η δική µας από τη µια. Και της Ν∆ από την άλλη. Τι θέλουµε και τι έχουµε σκοπό να πράξουµε εµείς, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Προοδευτική Συµµαχία είναι φανερό σε όλους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!