Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Την Τρίτη αναμένεται η παράδοση της σορού του Κωνσταντίνου Κατσίφα
[CNN Greece]: Την Τρίτη αναμένεται η παράδοση της σορού του Κωνσταντίνου Κατσίφα

[CNN Greece]: Την Τρίτη αναμένεται η παράδοση της σορού του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Το αίτημα της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα για την παράδοση της σορού του ομογενούς έγινε δεκτό από την Εισαγγελία Σοβαρών Εγκλημάτων της Αλβανίας .

Δεκτό έκανε η Εισαγγελία Σοβαρών Εγκλημάτων της Αλβανίας το επίσημο αίτημα των μελών της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα για την παράδοση της σορού, που παραμένει στο νεκροτομείο για ένατη μέρα, όπως μεταδίδει το himara.gr.

Όπως αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ, μαζί με τη σορό του 35χρονου, ο δικηγόρος Ευθύμιος Ναυρίδης θα παραλάβει αντίγραφο του Αλβανικού Ιατροδικαστικού Ινστιτούτου προκειμένου να το παραδώσει στα μέλη της οικογένειας του ομογενούς.

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα είχε ζητήσει να παραλάβει την σορό του τρεις ημέρες μετά το θάνατό του, αφού πρώτα παραιτήθηκε από την παράλληλη εμπειρογνωμοσύνη από Έλληνα ιατροδικαστή. Το αίτημα του Γιάννη Κατσίφα παραδόθηκε στο γραφείο της Εισαγγελίας Σοβαρών Εγκλημάτων και ύστερα από πολυήμερη αναμονή εξέδωσε την θετική απάντησή της σήμερα Δευτέρα.

Νωρίτερα, σε δηλώσεις του στο CNN Greece, ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση εκ μέρους της οικογένειας, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, είχε επισημάνει πως μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία πληροφορία όσον αφορά το χρόνο παράδοσής της στην οικογένειά του, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ταφή του. Την ίδια ώρα, εξίσου άγνωστο παραμένει πότε θα ολοκληρωθεί η έρευνα που διεξάγεται από τις αρμόδιες αρχές, σχετικά με την υπόθεση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!