Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [CNN Greece]: Τείλορ Σουίφτ και Adele: ανακωχή στον πόλεμο με το Spotify;
[CNN Greece]: Τείλορ Σουίφτ και Adele: ανακωχή στον πόλεμο με το Spotify;

[CNN Greece]: Τείλορ Σουίφτ και Adele: ανακωχή στον πόλεμο με το Spotify;

Είναι μια αντιμαχία που κρατάει καιρό, όπως όμως υποστηρίζει ο ελληνικής καταγωγής επικεφαλής του προγράμματος περιεχομένου του Spotify Βρετανίας, Τζορτζ Εργατούδης, τόσο η Τέιλορ Σουίφτ όσο και η Adele επιστρέφουν στην διαδικτυακή μουσική πλατφόρμα.

Η Σουίφτ το 2014, όταν κυκλοφόρησε και το album της “1989″ ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Spotify ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την δωρεάν παροχή τραγουδιών καθώς με θεώρησε ότι αυτός ο τρόπος διαχείρισης των προϊόντων της “μειώνεται η αξία της μουσικής της”. Ως αποτέλεσμα της κίνησης αυτής η δισκογραφική της δουλειά ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της στις ΗΠΑ.

Το παράδεισγμα της ακολούθησε και η Adele για το άλμπουμ της “25″ το οποίο και απέσυρε από τις υπηρεσίες συνεχούς ροής για επτά μήνες μετά την αρχική κυκλοφορία του. Και στην περίπτωση αυτή η απόφασή της τραγουδίστριας αποδείχθηκε σοφή καθώς το άλμπουμ από την ημέρα κυκλοφορίας του και πριν βγει στις πλατφόρμες streaming κατάφερε να πωλήσει περίπου 3 εκατ. αντίτυπα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ωστόσο σε συνέντευξη που έδωσε ο Εργατούδης στο Music Week , αποκάλυψε ότι πιστεύει πως οι δύο ποπ σταρ θα “αγκαλιάσουν” πλήρως το Spotify στις επόμενες δουλειές τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!