Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Τηλεοπτικές άδειες: Το ΣτΕ θα εξετάσει τη συνταγματικότητα του νόμου Παππά
[CNN Greece]: Τηλεοπτικές άδειες: Το ΣτΕ θα εξετάσει τη συνταγματικότητα του νόμου Παππά

[CNN Greece]: Τηλεοπτικές άδειες: Το ΣτΕ θα εξετάσει τη συνταγματικότητα του νόμου Παππά

Νέο επεισόδιο στο θρίλερ με τις τηλεοπτικές άδειες καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε κατά πλειοψηφία πως έχει τη δικαιοδοσία να εξετάσει εάν ο νόμος Παππά είναι συνταγματικός ή όχι.

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί που θεωρούν ότι πλήττονται από τον νόμο Παππά είχαν προσφύγει στο ΣτΕ ζητώντας να εξετάσει το εάν και κατά πόσο ο νόμος είναι αντισυνταγματικός.

Αργά το βράδυ της Τρίτης οι δικαστές έκαναν παραδεκτές τις προσφυγές των καναλιών και έτσι θα προχωρήσουν στη συζήτηση περί συνταγματικότητας. Αξίζει να σημειωθεί πως εάν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός τότε αλλάζει ξανά το τηλεοπτικό σκηνικό καθώς ό,τι έχει γίνει έως σήμερα με τον διαγωνισμό θα θεωρείται άκυρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι προσφυγές έγιναν παραδεκτές από ισχυρή πλειοψηφία των μελών του ΣτΕ και ψήφους 16-9.

Υπενθυμίζεται ότι η τρίτη κατά σειρά διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες ξεκίνησε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, παρά τα όσα ακούγονταν από το βράδυ της Δευτέρας ότι ήταν ενδεχόμενο να οδηγηθεί σε αναβολή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!