Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Τηλεοπτικές άδειες: Το ΣτΕ ανέτρεψε τα δεδομένα – νέο επεισόδιο σήμερα για το ΕΣΡ
[CNN Greece]: Τηλεοπτικές άδειες: Το ΣτΕ ανέτρεψε τα δεδομένα – νέο επεισόδιο σήμερα για το ΕΣΡ

[CNN Greece]: Τηλεοπτικές άδειες: Το ΣτΕ ανέτρεψε τα δεδομένα – νέο επεισόδιο σήμερα για το ΕΣΡ

Νέα δεδομένα στην υπόθεση τηλεοπτικών αδειών προέκυψαν το βράδυ της Τρίτης μετά την κατά πλειοψηφία απόφαση της διευρυμένης διάσκεψης του Συμβουλίου της Επικρατείας να προχωρήσει στην εξέταση της συνταγματικότητας ή όχι του νόμου Παππά, κάνοντας έτσι αποδεκτές τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών.

Η απόφαση πάρθηκε με ευρεία πλειοψηφία 16-9 και παρά την αντίθετη άποψη του εισηγητή ενώ αν το ΣτΕ αποφασίσει υπέρ της αντισυνταγματικότητας του νόμου όλη η διαδικασία δημοπράτησης των αδειών θεωρείται άκυρη.

Η χθεσινή ήταν η τρίτη διάσκεψη και είχε προγραμματιστεί για τις 5 το απόγευμα, προκειμένου να κριθούν τα Συνταγματικά και νομικά θέματα που έχουν τεθεί από τους δικηγόρους των τηλεοπτικών σταθμών.

Ωστόσο, το έμφραγμα που υπέστη δικαστής του ΣτΕ, Αρ. Βώρος, ο οποίος νοσηλεύεται σε εντατική μονάδα, πυροδότησε τις συζητήσεις για αναβολή της σημερινής διάσκεψης.

Παράλληλα, έγινε γνωστό, ότι το αναπληρωματικό μέλος της σύνθεσης που θα κρίνει τις τηλεοπτικές άδειες, ο σύμβουλος Επικρατείας Δημήτρης Αλεξανδρής, είναι σε αναρρωτική άδεια, καθώς έσπασε το πόδι του στην Κρήτη όπου βρισκόταν και δεν συμμετείχε στις τρεις διασκέψεις που έχουν γίνει έως τώρα για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!