Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Θρίλερ με τη διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
[CNN Greece]: Θρίλερ με τη διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

[CNN Greece]: Θρίλερ με τη διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διάσκεψη του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Σήμερα, στις 5 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η τρίτη διάσκεψη προκειμένου να κριθούν τα Συνταγματικά και νομικά θέμα που έχουν τεθεί από τους δικηγόρους των τηλεοπτικών σταθμών.

Ωστόσο, το έμφραγμα που υπέστη δικαστής του ΣτΕ, ο οποίος νοσηλεύεται σε εντατική μονάδα, πυροδότησε τις συζητήσεις για αναβολή της σημερινής διάσκεψης. Αν και έχει ήδη προβλεφθεί η θέση δύο αναπληρωματικών μελών για κάθε ενδεχόμενο, επικρατούν σενάρια για επ’ αόριστον αναβολή, ύστερα και από τη δημοσιοποίηση «ροζ» σκανδάλου.

Η εμπλοκή ανώτατου δικαστικού σε προσωπική ιστορία, η οποία αποκαλύφθηκε μέσω διαρροής των ηλεκτρονικών του συνομιλιών με νεαρή σπουδάστρια και υποψήφια της Εθνικής Σχολής Δικαστών το 2014, αλλά και το ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης διέταξε την διενέργεια πειθαρχικού του ελέγχου μεσούσης της διαδικασίας, επιτείνει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες εβδομάδες γύρω από την εκδίκαση των προσφυγών για τις τηλεοπτικές άδειες.

Αν υιοθετηθεί η αρχική εισήγηση προς την κατεύθυνση της απόρριψης των προσφυγών των τηλεοπτικών σταθμών, ως απαράδεκτες και για τυπικούς λόγους, τότε η υπόθεση σταματά στο προκαταρκτικό αυτό στάδιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!