Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Θεσσαλονίκη: «Χτύπησε» κορυφή ο Ορφανός
[CNN Greece]: Θεσσαλονίκη: «Χτύπησε» κορυφή ο Ορφανός

[CNN Greece]: Θεσσαλονίκη: «Χτύπησε» κορυφή ο Ορφανός

«Tρένο» πηγαίνει η υποψηφιότητα τουΓιώργου Ορφανού για τον Δήμο Θεσσαλονίκης , όπου, παρά τις αμφίβολες δημοσκοπήσεις που τον θέλουν πίσω από τον υποψήφιο της Ν.Δ. Νίκο Ταχιάο, ο κόσμος βρίσκεται σταθερά δίπλα του και κάθε ημέρα που περνά κερδίζει ολοένα μεγαλύτερη στήριξη.

Απτή απόδειξη, τα πονταρίσματα που γίνονται σε στοιχηματικά σάιτ, όπου το μέτρο για την επιλογή της απόδοσης είναι αυτός στον οποίο ποντάρει η πληθώρα του κόσμου. Ένα τέτοιο αξιόπιστο ποντάρισμα πραγματοποιείται εδώ και ημέρες στο stoiximan.gr, όπου η απόδοση που δίνεται στους υποψηφίους δείχνει και το πώς θα εξελιχθεί η μάχη στην κάλπη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Στο stoiximan.gr, στις 21 Φεβρουαρίου άρχισε το bet μεταξύ επτά υποψηφίων – Ταχιάου, Βούγια, Ψωμιάδη, Ζαριανόπουλου, Νοτοπούλου, Ορφανού και Αηδονόπουλου.

Η κατάταξη της απόδοσης ήταν εκείνη την ημέρα: Ταχιάος 1.30, Βούγιας 8, Ψωμιάδης 30, Ζαριανόπουλος 100, Νοτοπούλου 5, Ορφανός 13 και Αηδονόπουλος 75. Στις 25 Φεβρουαρίου είχε προστεθεί και ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με απόδοση 25, ωστόσο ο Γιώργος Ορφανός είχε απόδοση 8 από το 13, όπου ήταν μόλις τέσσερις ημέρες πριν.

Στις 9 Μαρτίου, ο κ. Ορφανός είχε απόδοση 6, όση και η κυρία Νοτοπούλου, ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι, σύμφωνα με το ποντάρισμα του κόσμου, μοιάζει αδύνατον να εκλεγούν.

Από τις 11 Μαρτίου και μετά, όσο δηλαδή ενδυναμώνεται ο κ. Ορφανός, η απόδοση που δίνει το stoiximan.gr είναι 5, είναι δεύτερος και διαφαίνεται ότι θα μονομαχήσει με τον κ. Ταχιάο στην εκλογική κούρσα. Μόλις τρεις ημέρες μετά, στις 14 Μαρτίου, ο κ. Ορφανός έχει απόδοση 2.80, δηλαδή μία μονάδα διαφορά με τον κ. Ταχιάο, που έχει απόδοση 1.80, ενώ στο μεταξύ έχει προστεθεί το όνομα του Πέτρου Λεκάκη, ο οποίος έχει απόδοση 50.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!