Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Θεοδωρικάκος: Είμαστε εδώ για να πετύχουμε την αναγέννηση της αυτοδιοίκησης
[CNN Greece]: Θεοδωρικάκος: Είμαστε εδώ για να πετύχουμε την αναγέννηση της αυτοδιοίκησης

[CNN Greece]: Θεοδωρικάκος: Είμαστε εδώ για να πετύχουμε την αναγέννηση της αυτοδιοίκησης

Τη βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει μπροστά με την παραγωγήέργου διατυπώνει σε συνέντευξή του ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος ενώ ταυτόχρονα ξεκαθαρίζει ότι η ΝΔ δεν θα αφήσει να σβηστεί από τη μνήμη των πολιτών «η χαμένη τετραετία» και η αλήθεια για το πρώτο εξάμηνο του 2015 και «η άθλια σκευωρία της Novartis ».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε στρατηγική αμηχανία. Ο κ. Τσίπρας είναι σε καταφανή αντίθεση με το DNA του κόμματός του. Θέλει να ξεφύγει αλλά δεν μπορεί. Και γίνεται ένα με τον Πολάκη και τον πολακισμό. Προσπαθεί να σβήσει από τη μνήμη των Ελλήνων, τη χαμένη τετραετία του, την οποία επιχειρεί να ωραιοποιήσει. Μια τετραετία με ψέματα, φόρους, οικονομική καταστροφή και εθνικές απώλειες. Εμείς προχωράμε μπροστά, αλλά δεν ξεχνάμε. Όπως δεν ξεχνούν και οι Έλληνες. Οι πολίτες θέλουν να μάθουν την αλήθεια και για το τι έγινε το πρώτοεξάμηνοτου 2015 και για την άθλια σκευωρία της Novartis» δήλωσε ο ίδιος, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο (ΑΠΕ-ΜΠΕ).

Μάλιστα, με αφορμή την ψήφιση της διάταξης για την κυβερνησιμότητα των δήμων, τονίζει πως η κυβέρνηση στηρίζει την Αυτοδιοίκηση:

Σημειώνει δε, πως στη Βουλή συγκρούστηκαν δύο διαφορετικές αντιλήψεις -αυτή της ΝΔ και αυτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμείς δεν είμαστε εδώ για να ανεχθούμε την κατάπτωση και τη διάλυση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!