Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Τέσσερα σποτ αποκαλύπτουν το «πρόσωπο» της σεξουαλικής παρενόχλησης (vids)
[CNN Greece]: Τέσσερα σποτ αποκαλύπτουν το «πρόσωπο» της σεξουαλικής παρενόχλησης (vids)

[CNN Greece]: Τέσσερα σποτ αποκαλύπτουν το «πρόσωπο» της σεξουαλικής παρενόχλησης (vids)

Οι αποκαλύψεις για υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης έχουν λάβει μορφή «καταιγίδας» το τελευταίο διάστημα. Με αφορμή και την 25η Νοεμβρίου 2018, την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ) κάνει μία καμπάνια ευαισθητοποίησης για το ζήτημα.

Μέσα από τέσσερα σποτ αποτυπώνει περιπτώσεις σεξουαλικών παρενοχλήσεων σε διάφορους τομείς της καθημερινής ζωής, όπως η εκπαίδευση, η εργασία και η υγεία. Μέσω των σποτ επιχειρεί να διαχωριστεί η λεπτή γραμμή μεταξύ κομπλιμέντου και σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η καμπάνια σχεδιάζεται από τον Ιούλιο του 2017 και όλες οι ιστορίες που παρουσιάζονται στα σποτ είναι βασισμένες σε πραγματικά περιστατικά που συγκεντρώθηκαν από ερευνητική ομάδα της Γ.Γ.

Οι γυναίκες του συνεργείου είναι μέλη του διεθνούς σωματείου Women in Film and Television (WIFT) που μετρά περί τα 14.000 μέλη σε όλο τον κόσμο και έχει παρουσία και στην Ελλάδα. Στόχος του σωματείου είναι η προώθηση του έργου των γυναικών στον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Κάθε ένα από τα σποτ έχει τουλάχιστον τρεις γυναίκες σε ρόλους κλειδιά, δηλαδή σκηνοθεσία, σενάριο και παραγωγή. Λόγω αυτού έχουν κριθεί και ως F-Rated (Female-Rated).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!