Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: Τελικά υπάρχουν εξωγήινοι; Τι ανακάλυψε ο Σνόουντεν ερευνώντας τα αρχεία της CIA (vid)
[CNN Greece]: Τελικά υπάρχουν εξωγήινοι; Τι ανακάλυψε ο Σνόουντεν ερευνώντας τα αρχεία της CIA (vid)

[CNN Greece]: Τελικά υπάρχουν εξωγήινοι; Τι ανακάλυψε ο Σνόουντεν ερευνώντας τα αρχεία της CIA (vid)

Προσοχή σε όλους όσοι πιστεύουν σε εξωγήινους και θεωρίες συνωμοσίας: Ο Έντουαρντ Σνόουντεν έψαξε σε βάθος τα αρχεία των δικτύων των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ και μπορεί να επιβεβαιώσει ότι οι θεωρίες συνωμοσίας είναι ανακριβείς.

Ως πρώην υπάλληλος της CIA και της NSA ο Σνόουντεν είχε πρόσβαση σε ορισμένα από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά του έθνους.

Κι όπως θα έκανε κάθε ανήσυχο πνεύμα που έχει πρόσβαση σε τέτοιου είδους αρχεία, έψαξε για απαντήσεις για ορισμένες από τις πιο πιεστικές ερωτήσεις. Όπως προκύπτει, η αμερικανική κυβέρνηση δεν γνωρίζει τίποτα για κανενός είδους εξωγήινης ζωής, λέει.

«Για την ιστορία, από όσο μπορώ να πω, ποτέ δεν έχουν επικοινωνήσει εξωγήινοι με τη Γη, ή τουλάχιστον δεν έχουν επικοινωνήσει με τις μυστικές υπηρεσίες», γράφει ο Σνόουντεν στο πρόσφατο βιβλίο του “Permanent Record”.

Και η προσσελήνωση συνέβη πράγματι: «Σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν: Ναι, ο άνθρωπος πάτησε στ’αλήθεια στο φεγγάρι. Η κλιματική αλλαγή είναι αληθινή. Οι αεροψεκασμοί δεν ισχύουν», προσθέτει.

Αναφερόμενος ξανά στις θεωρίες συνωμοσίας, σε ένα επεισόδιο του “The Joe Rogan Experience” που προβλήθηκε την Τετάρτη, είπε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις περί εξωγήινων και αεροψεκασμών και οτιδήποτε άλλο σχετικό.

«Ξέρω, Joe, ότι θέλεις να υπάρχουν εξωγήινοι», είπε αστειευόμενος στον οικοδεσπότη και συνέχισε: «Πιθανότατα υπάρχουν, σωστά; Αλλά η ιδέα ότι τους κρύβουμε – εάν τους κρύβουμε… είχα απόλυτη πρόσβαση στα δίκτυα της NSA, της CIA, του στρατού και όλων αυτών των ομάδων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!