Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Τέλη κυκλοφορίας: Το «Χαμόγελο του Παιδιού» καλείται να πληρώσει 23.845,38 ευρώ
[CNN Greece]: Τέλη κυκλοφορίας: Το «Χαμόγελο του Παιδιού» καλείται να πληρώσει 23.845,38 ευρώ

[CNN Greece]: Τέλη κυκλοφορίας: Το «Χαμόγελο του Παιδιού» καλείται να πληρώσει 23.845,38 ευρώ

Τέλη κυκλοφορίας για τη λειτουργία των οχημάτων του καλείται, για άλλη μία χρονιά, να καταβάλει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο πρόεδρος του οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος το χαρακτήρισε «άδικο και απαράδεκτο» καθώς, το «Χαμόγελο» έχει πιστοποιηθεί ως φορέας παροχής Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας από το υπουργείο Εργασίας.

«Τα οχήματα, όπως και όλη μας η λειτουργία δεν είναι προς ιδίων όφελος, παρά για κοινωφελείς σκοπούς, πολύ περισσότερο όταν καλύπτουμε ανάγκες στις οποίες αδυνατεί να αντεπεξέλθει το κράτος. Δεν γίνεται το ΕΚΑΒ να καλεί τα οχήματά μας και να πρέπει να πληρώνουμε για τα ασθενοφόρα, σα να ήταν ιδιωτικά αυτοκίνητα», ανέφερε ο κ. Γιαννόπουλος, μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Επίσης τόνισε ότι «μετά από συναντήσεις με τον προηγούμενο υπουργό Οικονομίας, Τρύφωνα Αλεξιάδη, είχαν γίνει κάποιες κινήσεις να βρεθεί τρόπος να απαλλαγούν τα οχήματα, όμως τώρα πρέπει να ξαναγίνουν οι επαφές με το καινούργιο επιτελείο του υπουργείου».

«Παρομοίως, ενδιαφέρον έδειξε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου για τους χώρους του οργανισμού που υποχρεούνται να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ», προσθέτει.

Τα τέλη κυκλοφορίας ανέρχονται σε 23.845,38 ευρώ και πρέπει να καταβληθούν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!