Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Το ταξίδι της «Φλόγας της Αγάπης» ξεκίνησε από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό
[CNN Greece]: Το ταξίδι της «Φλόγας της Αγάπης» ξεκίνησε από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

[CNN Greece]: Το ταξίδι της «Φλόγας της Αγάπης» ξεκίνησε από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Aπό το κτήριο της ΚεντρικήςΔιοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ξεκίνησε την Παρασκευή, το απόγευμα, 26 Ιουλίου το μεγάλο ταξίδι της «φλόγας της αγάπης». Η τελετή έναρξης της 17ης Λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών, πραγματοποιήθηκε σε κλίμα γιορτής αλλά και συγκίνησης, παρουσία πλήθους κόσμου και επισήμων.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχοντας λειτουργήσει ως πρότυπο εθελοντισμού και ανθρωπισμού ( από το 1877 ) με την ακατάπαυστη συμβολή του στην αντιμετώπιση κρίσιμων γεγονότων, έλαβε την τιμητική διάκριση από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών προκειμένου η « φλόγα της αγάπης» να ανάψει , για πρώτη φορά , έμπροσθεν του κτηρίου της Κεντρικής Διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού .

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δρ. ΑντώνηςΑυγερινός κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης δήλωσε:

Ο ολυμπιονίκης και διεθνής μπασκετμπολίστας κ. Δημήτρης Παπανικολάου προηγήθηκε της λαμπαδηδρομίας

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών κ. Χρήστος Πρωτόπαπας, στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας και στην απόφαση της Ομοσπονδίας να τιμήσει τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την πολυετή προσφορά του στο πρόσωπο του προέδρου του κ. Αυγερινού. Τόνισε επίσης ότι είναι η ανάγκη η Πολιτεία να διαθέσει πόρους για την λειτουργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!