Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: Ταϊλάνδη: Ο εκκεντρικός βασιλιάς είναι έτοιμος να ανέβει στον θρόνο του
[CNN Greece]: Ταϊλάνδη: Ο εκκεντρικός βασιλιάς είναι έτοιμος να ανέβει στον θρόνο του

[CNN Greece]: Ταϊλάνδη: Ο εκκεντρικός βασιλιάς είναι έτοιμος να ανέβει στον θρόνο του

Τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατο του Μπουμιμπόλ Αντουλιαντέι η Ταϊλάνδη συνεχίζει να κλαίει. Οι Ταϊλανδοί ντύθηκαν στα μαύρα, οι τηλεοπτικοί δέκτες εκπέμπουν ασπρόμαυρα, και το πένθος θα κρατήσει για έναν ολόκληρο χρόνο. Ο Μπουμιμπόλ, άλλωστε, ήταν ο μονάρχης που βασίλεψε περισσότερο από κάθε άλλο μονάρχη στον κόσμο, 70 χρόνια!

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης δεν έχει καμία πολιτική εξουσία θεωρείται όμως εξισορροπητικός παράγοντας του έθνους γι’ αυτό και προστατεύεται αυστηρά από τη νομοθεσία.

Τον ρόλο αυτό, του εξισορροπιστή, καλείται τώρα να παίξει ο γιος του Μπουμιμπόλ, ο διάδοχος Μάχα Βατζιραλονγκόρν. «Εκκεντρικός», «σκανταλιάρης» και «γυναικάς»… Αυτές είναι οι λέξεις με τις οποίες ο διεθνής τύπος περιγράφει τον 64χρονο διάδοχο. Τρεις γάμοι, πολλές γυναίκες, πολλά τατουάζ και πολλά σκάνδαλα στο βιογραφικό του.

Γεννήθηκε το 1952 στην Μπανγκόκ, το δεύτερο παιδί από τα τέσσερα του βασιλιά Μπουμιμπόλ και της βασίλισσας Σιρικίτ και ο μοναδικός γιος.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε πρόσφατα η Bild, από την άφιξη του Βατζιραλονγκόρν στο αεροδρόμιου του Μονάχου με τζιν παντελόνι και λευκό μπουστάκι που αποκαλύπτει τα τατουάζ στους ώμους, στην πλάτη και στην μέση, έκαναν τον γύρο του κόσμου με το παλάτι να αντιδρά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!