Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [CNN Greece]: Η στρίπερ που ενσάρκωσε η Τζένιφερ Λόπεζ στο «Hustlers» ζητά αποζημίωση 40 εκατ. δολάρια
[CNN Greece]: Η στρίπερ που ενσάρκωσε η Τζένιφερ Λόπεζ στο «Hustlers» ζητά αποζημίωση 40 εκατ. δολάρια

[CNN Greece]: Η στρίπερ που ενσάρκωσε η Τζένιφερ Λόπεζ στο «Hustlers» ζητά αποζημίωση 40 εκατ. δολάρια

Η Σαμάνθα Μπάρμπας, την οποία υποδύεται η Τζένιφερ Λόπεζ , σε μια ερμηνεία που μάλλον θα τη φέρει στα Όσκαρ, ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν έδωσε την συγκατάθεση της για την ταινία.

Η Σαμάνθα Μπάρμπας, η στρίπερ που ενσάρκωσε η Τζένιφερ Λόπεζ, στην ταινία «Επικίνδυνες Κυρίες», κατέθεσε αγωγή κατά των εταιρειών παραγωγής, ύψους σαράντα εκατομμύρίων δολαρίων (36 εκατομμύρια ευρώ).

Η Μπάρμπας ισχυρίζεται ότιτόσο ως γυναίκα αλλά και ως άνθρωπος θίγεται από τον τρόπο που παρουσιάζεται στην ταινία, με αποτέλεσμα να ζητάει ως αποζημίωση είκοσι εκατομμύρια δολάρια για ηθική βλάβη και άλλα τόσα με χαρακτήρα κυρώσεων, από τις εταιρείες STX και Nuyorican Productions, ιδιοκτησίας της Τζένιφερ Λοπεζ.

Η ταινία είναι βασισμένη στο άρθρο περιοδικού του 2015, «The Hustlers on Scores», που μιλούσε για μία ομάδας στρίπερ, οι οποίες είχαν θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο με το οποίο έκλεβαν χρήματα από τους πελάτες τους. Η ερμηνεία της Τζένιφερ Λόπεζ, ήταν αυτή που της εξασφάλισε τις υποψηφιότητες για βραβεία τόσο στις Χρυσές Σφαίρες, όσο και στο Σωματείο Ηθοποιών (Screen Actors Guild Award).

Σύμφωνα με τη Σαμάνθα Μπάρμπας, η παραγωγή προσπάθησε να λάβει την συγκατάθεση της για την ταινία, με μηδαμινό αντίτιμο, χωρίς όμως ποτέ η ίδια να τη δώσει υπογράφοντας κάποιο συμβόλαιο. Παράλληλα, στην αγωγή αναφέρεται ότι η παραγωγή σκιαγράφησε τον χαρακτήρα της με αρνητική χροιά, παρουσιάζοντας την να κάνει χρήση παράνομων ουσιών στο σπίτι όπου έμενε με το παιδί της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!