Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 18 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 26 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [CNN Greece]: Stranger Things 2: εκρηκτική επιτυχία για το πιο δημοφιλές τηλεοπτικό προϊόν στις ΗΠΑ
[CNN Greece]: Stranger Things 2: εκρηκτική επιτυχία για το πιο δημοφιλές τηλεοπτικό προϊόν στις ΗΠΑ

[CNN Greece]: Stranger Things 2: εκρηκτική επιτυχία για το πιο δημοφιλές τηλεοπτικό προϊόν στις ΗΠΑ

Τα παιδιά είναι καλά. Σύμφωνα με την ανεξάρτητη εταιρία ερευνών Parrot Analytics το show του NetflixStranger Things ” είναι η πλέον δημοφιλήςτηλεοπτική σειρά στις ΗΠΑ.

Η Parrot Αnalytics μετράει όχι την τηλεθέαση αλλά τις on demand συνήθειες του τηλεοπτικού κοινού των υπηρεσιών streaming, των Netflix, Amazon και των αντιπάλων τους στην ψηφιακή τηλεοπτική επανάσταση σήμερα. Τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν στο The Hollywood Reporter.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το Stranger Things 2 με τα The Walking Dead, Game of Throne & Star Trek: Discovery και Preacher να συμπληρώνουν την πεντάδα.

Εξαιρετική πορεία σημείωσε και ακόμη ένα show του Netflix, τo Mindhunter που κατάφερε να προσελκύσει το on demand ενδιαφέρον του κοινού την πρώτη μόλις εβδομάδα διάθεσης του.

Σύμφωνα με την εταιρία Nielsen 15.8 εκατομμύρια είδαν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Stranger Things 2 σε τρεις μόλις μέρες από τη διάθεση της στην πλατφόρμα του Netflix.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix 361.000 συνδρομητές του είδαν ολόκληρη τη σεζόν των εννέα επεισοδίων σε 24 ώρες από την κυκλοφορία της.

Τα δέκα πιο δημοφιλή on-demand τηλεοπτικά προϊόντα στις ΗΠΑ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!