Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
24 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Σπείρα πορτοφολάδων «δούλευε» με βάρδιες, ρεπό και μηνιαίο μισθό
[CNN Greece]: Σπείρα πορτοφολάδων «δούλευε» με βάρδιες, ρεπό και μηνιαίο μισθό

[CNN Greece]: Σπείρα πορτοφολάδων «δούλευε» με βάρδιες, ρεπό και μηνιαίο μισθό

Ημερήσιο πρόγραμμα με το ποια μέλη της εγκληματικής οργάνωσης θα «δούλευαν» το πρωί, ποια το απόγευμα και ποια θα είχαν ρεπό!!!, έφτιαχναν κάθε εβδομάδα τα αργηγικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος ανυποψίαστων πολιτών που χρησιμοποιούσαν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και έβλεπαν τα πορτοφόλια και τα προσωπικά τους αντικείμενα να κάνουν φτερά.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 31 άτομα, οι περισσότεροι αλβανικής καταγωγής. Όπως προέκυψε είχαν ιδιαίτερη αδυναμία στους κεντρικούς σταθμούς του Μετρό και του ΗΣΑΠ, όμως εκεί που στόχευαν περισσότερο ήταν η μπλε γραμμή που χρησιμοποιούσαν περισσότερο οι τουρίστες.

Οι δύο αρχηγοί είναι αλβανικής καταγωγής και έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές πορτοφολιών και στην αρχή της εβδομάδας έφτιαχναν ένα πρόγραμμα για το που θα «χτύπαγε» ο στρατός των πορτοφολάδων. Ποιοι θα πήγαιναν σε ποιες γραμμές. Ποιοι θα δούλευαν πρωί ή απόγευμα και ποιοι θα είχαν ξεκούραση ή άδεια.

Τις εντολές τις έδιναν μέσω τηλεφώνου και οι αρχηγοί έδιναν μηνιαίο μισθό στα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας.

Και ενώ η ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθούσε μία Γεωργιανή ως μέλος της συμμορίας εντόπισε μια αποθήκη στο κέντρο της Αθήνας. Όπως προέκυψε ο ιδιοκτήτης της αποθήκης έλειπε στο εξωτερικό και είχε αφήσει τα κλειδιά στην Γεωργιανή για να του καθαρίζει το χώρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!