Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Π. Σκουρλέτης: Δεν μπορεί να σηκώσει ο κόσμος νέα μέτρα
[CNN Greece]: Π. Σκουρλέτης: Δεν μπορεί να σηκώσει ο κόσμος νέα μέτρα

[CNN Greece]: Π. Σκουρλέτης: Δεν μπορεί να σηκώσει ο κόσμος νέα μέτρα

«Δεν μπορεί να “σηκώσει” ο κόσμος ούτε η ελληνική οικονομία νέα μέτρα και θα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που ευελπιστούν όσοι το υποστηρίζουν. Θα “σκάσει” πια η κατάσταση, δεν γίνεται».

Αυτό δήλωσε την Τρίτη ο Πάνος Σκουρλέτης, σημειώνοντας πως σε περίπτωση που πέσει στο τραπέζι πρόταση για την επιβολή νέων μέτρων, «δεν βλέπω τρόπους για να αποδεχτούν αυτή την κατάσταση. Σε καμία περίπτωση δεν θα αποδεχτεί η κυβέρνηση καμία πρόταση που θα πέσει “από το κεφάλι” οποιουδήποτε αξιωματούχου».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, ο υπουργός Εσωτερικών εκτίμησε πως δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις την τελευταία στιγμή, ωστόσο προέτρεψε να «κρατήσουμε ότι έχουμε περισσότερες προϋποθέσεις από ό,τι τα τελευταία χρόνια για μια καλύτερη κατάληξη και σε σχέση με το χρέος και σε σχέση με τα υπόλοιπα».

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, τόνισε πως «ο κύριος Τσακαλώτος επιχείρησε να κάνει μια εκτίμηση της πολύ κρίσιμης στιγμής που βρισκόμαστε σήμερα ως χώρα και το έκανε με απόλυτα τεκμηριωμένο τρόπο. Παρουσίασε τις δικές μας επιδιώξεις, τις αντικειμενικά καλύτερες προϋποθέσεις που υπάρχουν για να είναι μια συμφωνία προωθητική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!